reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

zuzanka81 bylam na kontroli w poniedzialek i mialam okolo 12 pecherzykow z czeko 4 juz prawie gotowe.Doktorka powiedziala,ze do piatku powinno byc ich wiecej, do srody rana bralam jeszcze hormonki,no a wieczorem juz tylko Ovitrelle.Zamelduje sie jutro i zdam relacje jak mi ta punkcja przebiegla.Naczytalam sie w necie,ze przy miejscowym znieczuleniu boli,ale w Norwegi nie daja innego podczas punkcji,wiec nawet nie mam wyboru...

reklama
Czarny kot - zycze powodzenia na punkcji. Moze nie bedzie tak zle. Ja tez mialam tylko znieczulenie miejscowe i prawie wcale mnie nie bolalo. Dodam, ze po punkcji i po transferze poszlam do pracy i czulam sie ok. Daj znac ile komorek pobrali - oby duzo i dobrej jakosci.

Hejka:-)

Ja jestem po wizycie i wlasnie przed chwila wzielam gonal i menopur....wiec zaczynam zabawe odnowa.....mam teraz wiekszego stracha jak przy pierwszym podejsciu, ale zastrzykow , punkcji czy transferu sie nie boje, tylko wyniku....takbym chciala aby tym razem sie udalo i mam nadzieje ze tak bedzie;-)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za te ktore w najblizszym czasie maja punkcje, transfer czy beta "betowac". Papa!!!

dzieki bardzo dziewczynki!!! no cóż z tego co juz zdążyłam się dowiedzieć chyba z tym protokołem to długo bo PCO :( ale NIE PODDAM SIĘ!!! i dla ws również wytrwałości i wielkie kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!

czarnykot - kciukaszy trzymam !!!! dasz radę -czego się nie robi dla dzidzi.... będzie dobrze :):-)

Myszka 28 spokojnie podejdź do sprawy żeby jajeczek wyprodukować jak najwięcej i jak najlepszej jakości, wszystko będzie dobrze :) a o wynik końcowy nie zamartwiaj się na zapas..... będziemy ci kibicować, więc musi być dobrze... ;-)

Asiiek ja mam pierwsze USG w poniedziałek , do tej pory miałam tylko konsultacje telefoniczne..... jak nie umrę do poniedziałku to połowa sukcesu !

reklama
czarnykot czekamy na info i trzymam kciukasy mocno,jesteśmy z Tobą.

bzzzz mi ten tydzień zleciał nawet całkiem szybko,pomimo moich chandr ;-)Tobie też szybciutko zleci do poniedziałku :*
Asiiek a jak u Ciebie samopoczucie?

Do góry