reklama

Kto po in vitro?

reklama
yplocka, ja metypred przyjmuję od stycznia, dlatego zastanawiam się czy robić NK, bo liczę ta to, że jednak steryd na nie działa. No ale sama nie wiem. No a dziewczynom wzrosły, Kasik może potwierdzić - co prawda brała małą dawkę encortonu, to moze dlatego.
Esiek, to może jest przykład na to, że jednak modlitwy działają:) Ja też nie jestem moherowym beretem i nie chodzę do kościoła często, no i straciłam poniekąd wiarę że mi się uda mieć dziecko i że to wina Boga, bo daje dzieci nie tym co chcą, tylko tym co maltretują, zabijają itd, ale teraz trochę inaczej do tego podchodzę i mam nadzieję, że modlitwa pomoże:)

Anulla ja bralam przez miesiac pabi-dexamethason w dawce 0,5 mg i nie pomogl a teraz doczytalam, ze w encortonie jest go 0,75 mg wiec niewiele wiecej. Boje sie, ze mi nie pomoze :( To Ty nie zrobilas w koncu subpopulacji u siebie w szpitalu? bo juz sie pogubilam.

Oktavi sliczny przyrost, gratki :)

Oktavi beta ładna:) może bliźniaki??

Jak myslicie frexapirine wypisze mi lekarzpierwszego kontaktu??

Pochwale sie, odrazu zrobilam jak przyszlam do domu
. WP_20140515_005.jpg

Załączniki

• WP_20140515_005.jpg
    WP_20140515_005.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 96
Dziewczyny, nie pamiętam czy Szczęśliwej Siódemce składałam gratulacje, więc teraz to nadrabiam :-)

Hope - gratuluję
Mundek - gratuluję
Octavi - gratuluję
Asitka - gratuluję
Yplocka - gratuluję
Bziumelka - gratuluję

Anulla28, sama nie zostaniesz na tym naszym forum, jeszcze jestem ja .... :baffled:

Ostatnia edycja:
Bziumelka..fraxiparine wypisze Ci lekarz pierwszego kontaktu.niestety na 100%.ale gin tez...chyba ze masz jakaś zatorowosc w wywiadzie.
ps.moze masz jakaś babcie co ma żylaki-wtedy lekarz rodzinny na nią moglby napisac i jest o połowę albo i więcej taniej

reklama
Kasik, nie robiłam jeszcze. Jutro miałam iść, ale nie bardzo mam jak wyrwać się rano z pracy. Jeszcze nie wiem, może polecę jutro. Ale powiem szczerze, że trochę się boję:zawstydzona/y: Na pewno pomoże Ci i poziom NK spadnie. Trzymam kciuki:) Ja się boję, bo nawet jak zrobię ich poziom, to i tak nie pójdę w tym miesiącu do immunologa. A sama nie wiem. Muszę to wszystko na spokojnie przemyśleć.
Octavi, piękna beta, oficjalnie już można pogratulować Tobie mamusiu:-)
Bziumelka, 2 kreski jak nic - jesteś w ciąży:tak:
dorotav - mam nadzieję, że jednak wszystkie się przeniesiemy na inne forum. Może znajdziemy się w następnej szczęśliwej 7:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry