reklama

Kto po in vitro?

reklama
a o co chodzi z tym żelem? czy jeśli bym chciała to jakoś wcześniej lekarzowi się mówi? to podczas transferu się stosuje?
yplocka, płaciłaś za to w Invikcie?

Ostatnia edycja:
Nie ma zadnych szerokich badan potwierdzajacych skutecznosc embroy glue. Jest to nowatorskie i poki co pelna skutecznosc nie jest znana
Raczej nie powinno zaszkodzic, moze a nie musi pomoc i to wykorzystuja kliniki. Ja bym sprobowala jesli wczesniejsze transfery byly niepowodzeniem. Za pierwszym razem nir

Balbisia nazewnictwo zarodkow masz takie jakie stosuje sie przy blastkach, przy trzydniowych powinno byc np. 8A. Wiec czy niczego nie pomyliłaś??

Tola ja przy tym crio miałam Embryo Glue wiec mogę mówić że pomaga ale czy to dzieki temu to już nikt nie powie.

Anulla to jest taki żel-klej który ma pomóc zarodką się przykleić do endometrium. Jak jesteś w rzadowym to możesz pogadac z embriologiem/lekarzem żeby ci go zastosowali. Tylko to oni sami muszą zrobić bo w rządówce nie można do niczego dopłacać. Mi embriolog go zastosowała i nawet nic mi nie powiedziała, przeczytałam na wypisie.

Ooo dzisiaj wyjątkowo mogę pisać z kompa, nie wiem dlaczego czasami okienko mi wyskakuje nieaktywne :baffled:

Dziewczyny a może teraz już będzie tak, że wszystkie kolejne bety będą pozytywne? Przeszłyśmy już wiele, niektóre z nas dużo za dużo i czas najwyższy, żeby los się do nas uśmiechnął. Tak więc po szczęśliwej siódemce będą kolejne szczęścliwe liczby. Ósma będzie Blueskye :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Bziumelka, nie mogę. Mam 29 lat i nie chcą mi podać 2. Już pytałam poprzednio i lekarza i embriologa. Wolałabym 2 bo są słabe i może akurat któryś by został, a tak jeździć osobno po każdego to trochę niefajnie.

reklama
Anulla ja mam 24lata i embriolog powiedziała mi że dwa nieudane transfery kwalfikują do podania dwóch zarodków, więc może przy tym podejściu Ci się uda dostać dwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry