reklama

Kto po in vitro?

Yplocka też tak miałam jak czekałam na bete, wiadomo nery robią swoje :-(:-( A Ty byłaś w ciązach biochemicznych że mowisz ze pierwsze bety były u Ciebie dobre a potem porazki??

Blueskye czy ja się mylę czy Ty dzisiaj testujesz?? Jeśli tak to wielkie &&&&& za Twoje maleństwa!!!

reklama
yplocka no to już limit na "złe" ciąże wykorzystałaś teraz będzie tylko lepiej :-):-) Ostatnio miałaś dosyć wcześnie wyniki może dzisiaj też będzie szybko. Ja Cię i tak podziwiam, że nie zrobiłaś bety w sobotę... Ja też miałam dzisiaj robić ale stwierdziłam że zrobię środa/czwartek a w poniedziałek mam wizytę, może coś już będzie widać...

SZCZERBATKA gratuluję i życzę nudnej ciąży :-)
YPLOCKA1 trzymam kciuki za ładny przyrost bety &&&&&&&&&
Mnie mąż zmusił do oddania moczu w pojemnik i sam zrobił test :-)

A oto wynik

Załączniki

• 1400486335880.jpg
    1400486335880.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 139
MAJ
19: yplocka1 - II weryfikacja bety

20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
22: Tola32 - udany transfer
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią
23: Uda sie - wysoka beta
23: balbisia - wysoka beta

CZERWIEC
6: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
14: Anulla28 - wizyta przed crio

Bziumelka, zaklinałam rzeczywistość. Miałam robić 4, 7 i 11 dpt (zalecenia Kliniki)
W poprzednich razach robiłam 3, 6, 10 - też zalecenie.
W 6 dpt było raz 26, potem w 8 spadło do 24 i 10 wzrosło do 26 i wtedy była szyjkowa
ostatnio było w 6 - 10, 8 urosło trochę a potem spadło w 10
Dlatego odpuściłam bete samowolną:)

reklama
Asita ładny teścik. Ja też dziś robiłam ale u mnie jeszcze nie ma takiej mocnej krechy. Owszem jest widoczna i to od razu ale do controlnej jej jeszcze duzo brakuje a niby test o czułości powyżej 10, tylko że taki z allegro wiec moze nigdy ta krecha nie dorówna controlnej.

Dopisz mnie na 26maja na wizytę i może będzie pierwsze usg.,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry