Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was wczoraj u mnie 12dpt beta 114 w poniedziałek mam powtórzyć betę oby przyrastała ciesze się a zarazem boję czy wszystko będzie dobrze winki to dobrze napisałaś że wszystkie tutaj się boimy o nasze starania i jak zajdziemy to też różne rzeczy do głowy przychodzą.
Trzymam kciuki za was dziewczyny wiosna za oknami a co za tym idzie bocianów coraz więcej przyleci niech do każdej z was przyleci jak najszybciej jak się da.
Pozdrawiam i życzę miłego słonecznego weekendu.
dorocica dziekuje za slowa otuchy....szperam w necie o tym calym plamieniu i pisza wlasnie o tym plamieniu implantacyjnym .Ohh zeby to tylko bylo toleyla_75 kochana, test tak wcześnie może być niewiarygodny i wszystko może się jeszcze zmienić a poza tym plamienie w 8dpt to może być plamienie implantacyjne i mocno trzymam kciuki zeby tak było;-) nie denerwuj się :-)i czekaj cierpliwie
super wiadomość, WIELKIE GRATULACJE:-)
ASIIEK to są zastrzyki z Gonapeptylu w brzuch i jestem po pierwszym i jest dokładnie taki sam jak Gonal (w uzyciu). troche mnie chwilkę miejsce po zastrzyku bolało ale tak się zastanawiam, bo zrobiłam sobie go od razu po wyjęciu z lodówki, czy nie mniej bolesne będzie jak go troszkę ogrzeje, co myślicie?? chyba to działania nie zmniejszy:-(
jezeli bede miala jakies pytania to bede Cie dreczyc;-)