reklama

Kto po in vitro?

layla75 musisz byc cierpliwa,wszystko wyjasni sie juz niedlugo.Trzymam kciuki,bo nie wszystko jeszcze stracone.

Dzis moj wielki dzien,jade po mojego malucha do Oslo.Transfer o 12.30 :tak:

Pozdrawiam :)

trzymam mocno zacisniete kciuki, waw to naprawde TWÓJ WIELKI DZIEŃ:happy:
ale Ci zazdroszcze:-) ja jeszcze troche musze poczekać, ale zleci, dam rade:-)

layla_75 trzymam kciuki, czekamy na dobre wieści z betą:tak:

reklama
Hejka!
Bombel gratuluje dziewczynki :-) my tez chcemy pierwsza dziewczynke..ale co bedzie to bedzie..wazne, żeby było ...
czarny kot.....to super, że juz dzisiaj bedziesz z maleństwem ...:-):-)
layla czekam na dobre wiesci :tak:

bombel fajnie ze bedzie niunia :) sukieneczki,wstazki we wlosach i spineczki.Bedzie mala modelka :)

Dziewczynki macie dla mnie jakies wskazowki,czego nie robic po transferze? Jak mam na siebie uwazac? bombel napisala zeby nie podnosic glowy po transferku:confused2: dlaczego? slyszalam tez zeby rak w gorze nie trzymac za dlugo:confused2: slyszalyscie moze cos wiecej?

dodora - już nie mogę się doczekać usg.
Zastanawiam się tylko jak to jest. Bo ja miałam robioną betkę 2 razy. Jak widzę tutaj niektóre z Was o wiele więcej. Od czego to zależy????
Mi lekarz ma powtórzyć ale dopero za 2 tygodnie czy tak ma być?
Czarnykot - dziś twój wielki dzień. Trzymam kciuki.
Bzzzz - co u Ciebie kochana?

Moj maz nie mogl wytrzymac napiecia i sam zadzwonil do kliniki WYNIK NEGATYWNY :-(:-(:-( kazali mi jeszcze zrobic test "sikany" po dwoch dniach ale po co? skoro beta nic nie wykazala? uff Milego dzionka dla Wszystkich

Powiedzcie mi jeszcze ile razy Wy powtarzałyście betę i w których dniach po transferze. Troche mnie to martwi i zastanawiam się czy nie iść i nie zrobic raz jeszcze.

czarnykot - mi też o tym wszystkim wspominały pielęgniarki i dodatkowo po prostu się oszczędzać, nie dźwigać, nie wieszać firanek:-D itd. Generalnie nic nie robić:))

dobrze, ze Wy takie doswiadczone w tym temacie transferu bo ja o tym nie wiedziałam...dobrze Was miec :-)
leya wspolczuje ..tule mocno....
meg jesli beta ładnie przyrasta to nie trzeba jej chyba zbyt wiele razy powtarzac....tak mysle, wiec sie nie stresuj...a jak chcesz to sobie zrób bete:-)

reklama
leyla 75 bardzo mi przykro .... trzymaj sie kobietko:-(

Wyczytalam jeszcze zeby lezec z nogami w gorze,to znaczy 2 poduszki pod nozki i relaxik :) Cos czuje ze juz zaczynam przesadzac ;) swiruje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry