Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czemu kolejne badanie dopiero za kilka miesiecy????Asiiek ale ty juz cos robisz w tym kierunku, a ja jeszcze kompletnie nic, jeszcze jedno badanie nasienia za pare miesiecy, a potem dopiero reszta, zazdroszcze ci ze ty juz walczysz, chcialabym byc na twoim miejscu. Moze cos szybciej ruszy, jak przyjda mi z polski wyniki wszystkie, pojde tutaj do ginki i zapytam ja co robic i czy jest tu blisko jakas klinika nieplodnosci, moze nie bede musiala do polski latac
kochana wszystko bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie..wiec głowa do góry...tym razem napewno sie udało i dzidzia bedzie z Toba przez 9 miesiecyAsiiek -robilam sikanca bo mieszkam w Szwecji i tutaj bety nie mozna zrobic. Ale wyszly mi II juz w 9dpt. Dzis jest 14 dpt i zrobilam znowu i tez wyszly II. Niestety nie ciesz sie ogromnie bo poprzednim razem ( w listopadzie) bylo tak samo i wszystko skonczylo sie w 7tc. wiec raczej jestem bardziej zestresowana niz ucieszona. Pierwsza wizyte mam dopiero 1 kwietnia. Oj chciala bym byc w Polsce teraz.
ale super!!!!:-Moj maz nie mogl wytrzymac napiecia i sam zadzwonil do kliniki WYNIK NEGATYWNY :--
-( kazali mi jeszcze zrobic test "sikany" po dwoch dniach ale po co? skoro beta nic nie wykazala? uff Milego dzionka dla Wszystkich

hejka! oj weekend minął zdecydowanie za szybko....w sobote wzięło mnie na porzadki wiec umyłam 3 okna w domku, ogolne porzadki, zrobiłam ciasto..pobiegałam wieczorem i padałam jak długa hahaha a wczoraj byłam na im u tesciowej Bozenki ...usmiałam sie jak norka z naszych rodzinnych maluchów...no a dzisiaj znowu do pracy wrr...wiec jakos sie kreci....w czwartek ma byc @ wiec mam nadzieje ze w piatek bede miała juz wizyte u ginahej dziewczyny.
Winiki80 kurcze fajnie w 9 dpt zobaczyć II też bym chciała u mnie dzisiaj jest 9dpt i strasznie się boję ,że jednak nic nie będzie :-(jeszcze taki dziwny ból podbrzusza jak na @...
Asiiek kochana co u Ciebie jak minął weekend?
*Meg*jak samopoczucie?
czarnykot trzymam kciuki uda się zobaczysz za 11 dni zobaczysz śliczne II