Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekam na pozytywne wiesci z kliniki . mam nadzieje ze nic juz nie wymysla. fajnie ze sie udalo
tola powiedz mi kochana a jak tam u ciebie . kiedy zawitasz do naszej kochanej kliniki.kiedy planujesz nastepne podejscie?? a moze ty tez dojedziesz kiedys na nasze spotkanie dziewczyn z kliniki?[/QUOTE pisze:Dzięki za zaproszenie :-) Z chęcią. Jak tylko bede miała wolne w pracy i możliwość przyjazdu to było by super się spotkać ;-)
Planuje sierpień/wrzesień, ale bardziej wrzesień. Póki co czekam na wiadomość ze Szpitala z Rabki. Kiedy mam się z dzieckiem zjawić. Wpisane mam na skierowaniu pilne, ale zobaczymy jak to rozpatrza. No i zależy kiedy Warszawka egzamin zrobi specjalizacyjny- to jest moja zmora póki co. Specajlizacja- szkolenie było oki, gorzej teraz z tym egzaminem. Ehhh juz bym chciała wiedzieć co i jak zeby sobie to poukładać.
Nasz szpitalik żeby nie dac nam zarobić w sezonie urlopowym ściąga jakieś piguły z innych szpitali... Ehh tak wpadłoby troche grosza, ale cóż...
kikifish87 fajnie, że masz pracę. Życze Ci żeby Cie po tym zastępstwie zatrudnili na stałe. Byłoby fajowo.

ciesze sie ze dobrze sie pracuje i ze laski fajne, to w pracy wazne... najwazniejsza jest atmosfera...
. 
. Po ciuchu gratuluję . Szkoda że na bete dopiero w piątek możesz iść , chyba bym umarła . A gdzieś w szpitalu po pracy nie możesz iść
jak test wyszedł to beta już musi być spora, w piątek będzie gigantem, trzymam kciuki. Może zacznij śnić o nas jak sprawdzamy swoje testy, ale tylko pozytywne ;-)