reklama

Kto po in vitro?

Lilia niestety nie mam informacji od Martaczi, pisałam dzisiaj do niej ale sie jeszcze nie odezwała , wiem ze juz odłączyli Go od respiratora w zeszłym tygodniu , tez czekam na wieści , jak będę cos wiedziała to dam znac :)
Butterfly tak mi przykro , myśle ze wynik juz powinien byc miarodajny ale może to leniuszki!!!!

reklama
Przede wszystkim gratuluję Hope, super wieśći :-)
butterflysunrise kurcze przykro mi bardzo, ale moze jednak za szybko zrobilas tą betę. Mialas blastusie podane?
https://www.babyboom.pl/forum/members/butterflysunrise-138333.htmlhttps://www.babyboom.pl/forum/members/butterflysunrise-138333.htmlDziewczyny odebralam mój wynik bety dziś mam 13 dpt i jest 1111mIU/ml
OvoEGDAt0IlHOw4cKEDQ8mDAgAOw==
, a w 10dpt mialam 351 mIU/ml. Trochę sie zszokowalam ze taka duza,ale dzwonilam do lekarza i mowil ze pięknie.Mówi zeby juz nie robić bety. Dziękuję za wszystkie kciuki.
4.07 jade na 1 wizytę
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
. Narazie czuję sie świetnie, brzuszek nieraz zaboli,a wczoraj zasypialam na siedząco hihi.

Hope, cudowne wieści, to jeszcze raz życzę nudnej i spokojnej ciąży. :-)

Jo.M., na nas to już zdecydowanie pora, starczy tych badań, prób i czekania. Oczywiście zdam relację, będę czekać też na Twoją.:-)

montana8, świetny wynik bety.:tak:

butterflysunrise, jeszcze nic straconego, trzymam kciuki za piątkową betę.:tak:

Quinnie, kasik, jesi - jakie wieści ?

CZERWIEC

24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Ann84 - wysoka beta !!

26: anuszka -wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta !!

27: genna - wizyta serduszkowa
27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków
28: Anulla28 - udany crio-transfer

LIPIEC

04: dorotav - wizyta przed stymulką

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką.

Ostatnia edycja:
Butterfly tak mi przykro, trzymaj się kochana.
Montana gratulację, spokojnych 9 miesięcy.

Co do mnie, to niestety mroziak nie podzielił się, transfer odwołany. Nie mamy już mroziaków i chyba damy sobie już spokój. Nie wiem, zastanawiam się czy próbować jeszcze raz i przechodzić całą tą stymulację itd. Ostatnio dużo nas to kosztowało nerwów i kasy bo słabo reagowałam na leki, więc nie wiem co dalej :-(
Nie mogę liczyć na program rządowy bo mam skończone 40 lat :-(

Hope gratuluje coreczki i pieknego imienia :) Mam kolezanke Nine i jest przesympatyczna :)

Alfa strasznie mi przykro ale najwazniejsze, ze jedno szczescie macie juz w domu dzieki ivf :)

Montana beta jak marzenie :)

Ja juz po wizycie u immunologa. Pani doktor dala zielone swiatlo i mozna ruszac z kopyta :) Mam oznaczyc ponownie bialko s w trakcie przyjmowania estrofemu. Na koniec wizyty powiedziala - do zobaczenia w 12 tygodniu ciazy ze swiezymi wynikami subpopulacji :) Bardzo mi sie to spodobalo ;)

reklama
Kasik to super, że masz zielone światło. Trzymam krzciuki coby się udało i wierze, że tak będzie :-) teraz to Twoja pora doczekać się takiego kochanego urwiska jak my mamy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry