Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juhasek to super !!! Jutro twoj dzien ile bierzesz bąbelków ?
A ja dziewczyny calymi dniami bym spala....te leki mnie wykoncza
Jutro ide na bete....nie wytrzymam do wtorku, zreszta jak ma sie udac to juz bedzie wiadomo ! Chociaz mam typowe bole okresowe ....i mimo to ogromna nadzieje w sercu
Anulla kciukam nieustajaco!!!
Dziewczyny jak dlugo dochodzilyscie do siebie po punkcji? Ja po pierwszej czulam sie swietnie za to po wczorajszej jeszcze ciagle btn spala czuje bol i takie ciagnieciw w dole brzucha
mmm a poprzednio tez tak duzo komorek mialas pobrane? Ja szybko dochodzilam do siebie bo tego samego dnia do kina poszlam a na drugi dzien na impreze z tancami do rana ale mi pobrali tylko 3.
Noc byla najgorsza. Na drugi dzien poszlam do pracy. Punkcje mialam w srode, w niedziele jeszcze mialam wzdety brzuch. Nie moglam sie wyproznic. Wypilam herbatke na rozluznienie i juz jak mnie przeczyscilo bylo duzo lepiej. Po tyg bylam na usg i pielegniarka byla zdziwiona ze tak dobrze sie czuje. I jeszcze mialam powiekszone jajniki ale nic juz nie czulam.
Zaraz dojdziesz do siebie kochana.
Anulla pisalam juz na zakwalifikowanych ale powtorze tez tutaj, ze bardzo mi przykro ale zabraniam Ci tracic wiary w ostatniego mrozaczka. Moze bedzie chcial Ci udowodnic swoja sile, czego zycze Ci z calego serducha