Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Quennie bardzo mi przykro, myślałam, że chociaż Ty zmienisz ten czarny poniedziałek :-( Co do encortonu to potwierdzam, że nie należy go odstawiać z dnia na dzień. Informacja od immunologa, czyli chyba najbardziej kompetentnej osoby, że co tydzień zmniejsza się dawkę o 5 mg, ja np biorę 20 mg dziennie to mam zmniejszyć do 15 i tak brać tydzień, później do 10 i też tydzień tak brać, później do 5 i dopiero odstawić całkiem. Mi pani immunolog powiedziała, że jak będę miała przerwę krótszą niż 2 cykle między podejściami to lepiej w ogóle nie odstawiać encortonu bo później zanim się organizm ustabilizuje to minie trochę czasu i wówczas musiałabym powtarzać wyniki subpopulacji limfocytów. Mi kazała brać aż do 12 tygodnia ciąży i wtedy przyjść do niej na wizytę. Mam nadzieję, że kiedyś mi się to uda![]()
mmm niestety nie odzywa sie, ostatni raz logowala sie na forum chyba 2 miesiace temu![]()