Cześć dziewczynki
mi mi - Ja leczenie u immunologa zakończyłam w maju. W przyszłym tygodniu idę na wizytę kontrolną jeszcze. Dr chce zobaczyć nasz pomiar temperatur i zbadać nas. Jeżeli chodzi o chlamydię i moją cytomegalię to mam nadzieję , że już nie ma dziadostwa. Muszę powtórzyć wyniki ale zapytam immunologa kiedy mam badania zrobić bo wcześniej nie kazał. Powiedział że po antybiotykach trzeba przerwę zrobić i dopiero powtórzyć badania. Będę u niego w przyszłym tygodniu to dopytam o to. Ja zakwalifikowałam się w końcu do tej rządówki i zaczynam stymulację koniec sierpnia/początek września. Szczerze mówiąc to nie mogę się już doczekać.;-) A Ty zbieraj siły zbieraj i do działania :-). Nie ma się co ociągać. Cieszę się , że Wasze dotychczasowe wyniki są ok . A co w ogóle planujesz ???
Juhasek - Jak masz ochotę na chipsy to odrobinę można zjeść nie ma co wariować. Wiadomo że lepiej coś zdrowszego wszamać ale jestem pewna , że kilka chipsów nie zaszkodzi. Dziewczynki pisały Ci już o opalaniu i kąpieli w jeziorze i ja popieram ich zdanie. Opalanie nie jest wskazane , oczywiście trochę na słońcu można posiedzieć ale nie smażyć się. A kąpiele w jeziorze stanowczo odradzam bo możesz jakieś bakterie załapać albo zapalenie a chyba tego Ci teraz nie trzeba.
Kasik36 - No wiesz co , chyba nie wiem co Ci zaraz zrobię. Ile mamy Ci powtarzać że wszystko jest ok. Jak już boćka masz na dachu no to chyba nie ma lepszego "znaku". Głowa do góry.