reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mmm - nie płakusiaj bo na to nie masz wpływu a nie możesz teraz się denerwować. Wiem co czujesz bo nie raz walczyłam z jednym ale może to będzie ten wyjątkowy i zostanie z Tobą z całego serca Ci życzę.

Jazzabell- niestety recepta na 100% już wykupiona :-(

agulla, jak najbardziej możesz jechać nad morze, wypoczywaj ile się da, tylko wiesz kąpiele słoneczne i morskie nie wskazane, za to dużo spacerów jak najbardziej. Przyjemności kochana na wyjeździe.

Atena, super, tylko się porządnie wylecz. Trzymam już kciuki za to by to podejście było tym szczęśliwym.

Lilia, dokładnie tak, 5 dni przed punkcją mam odstawić kwas acetylosalicylowy a moja dawka to 75mg/dobę. Żadnej wysypki nie mam a biorę, witaminę d, aspifox, acidum folikum, koenzym Q10 no i na tarczycę. Może coś zjadłaś, jakieś truskawki coś co uczula, wypij wapno ale nie takie zwykłe takie dla alergików mocniejsze.

Quinnie, za każdym razem inaczej, od 1-5 dni czekałam na @, czytałam że nawet do tygodnia może się przesunąć, ale wtedy to już bym poszła do gina.

mmm, przykro mi, ale już nie płacz, i tak nie masz na to wpływu a teraz nie powinnaś się denerwować, masz maluszka w sobie, na pewno jest silny i zostanie z Tobą.

Kasik, Olusia, jutro Wasz dzień, trzymam kciuki za owocną punkcję.

LIPIEC

18: kasik36 - punkcja
18: Olusia 7982 - punkcja
19: Agulla84 - podglądanie pęcherzyków
19: Jazzabell - podglądanie pęcherzyków
21: Ann84 - wysoka beta !!

21: gos1512 - punkcja
21: Jazzabell - punkcja
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

29: alternatywa - wizyta u immunologa

Mmm - kochana przykro mi :( ale masz w sobie maluszka i teraz musi sie udac i maluszek zostanie z toba na cale 9 miesiecy :tak:

Lilia mi lekarz nie kazal odstawiac spiryny cardio ani teraz ani przy pierwszej punkcji...:-)

Atena74 i Quinnieja zazwyczaj po odstawieniu lutki dostawalam @ 2-3 dni a raz bylo to tydzien i tez myslalam ze cos nie tak ale dostalam...;-)

Mmm - kochana przykro mi :( ale masz w sobie maluszka i teraz musi sie udac i maluszek zostanie z toba na cale 9 miesiecy :tak:

Lilia mi lekarz nie kazal odstawiac spiryny cardio ani teraz ani przy pierwszej punkcji...:-)

Atena74 i Quinnieja zazwyczaj po odstawieniu lutki dostawalam @ 2-3 dni a raz bylo to tydzien i tez myslalam ze cos nie tak ale dostalam...;-)

Olusia mój zarodek miał 3 blastomery... to chyba bardzo mało w 3 dobie? nie wiem jakie ma szanse...

reklama
Dziewczynki ile dni po nieudanym transferze dostawalyscie okres ? Ja zwykle 2 dni po odstawieniu lutki juz mialam a tym razem nawet brzuch przestal bolec i cos sie nie zanosi na @ .. :(

ja za 1 razem dostałam po 2 dniach. Za 2 razem dostałam po 4 dniach. A dziś mija 4 dzień, brzuch pobolewa w pracy, a potem przestaje i też nie zanosi się na @. Czekam, bo chciałam dziś lub najpóźniej jutro dostać, żeby w sierpniu jechać 14 na wizytę, a tu chyba nici z tego będą, bo nie ma @:-( także też czekam i mogłaby małpa już przyjść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry