reklama

Kto po in vitro?

A powiedzcie mi czemu nie mozna brac relanium dluzej tylko te 4 dni?

inka26 odnosnie pani dr to mam rozne zdanie. ostatnio miala chyba dobry humor, sama mi o wszystkim mowila, co i jak, jak sie pytalam to mi odpowiadala, a nie raz to mialam wrazenie ze nic nie powie do poki ja sie nie zapytam.... hmmm.. wizyty u niej sa rozne, raz bylam nie cale 5 min a nie raz 15.. wiec to roznie..

Kasik36 gratuluje pierwszego zastrzyku.. ja juz mam since a brzuchu.... bleee

reklama
Witajcie dziewczyny :-(

Zaczynam się poważnie stresować. Moja @ trwa już 8 dzień i nie zapowiada się, że się skończy. Leci ze mnie żywa krew, a ja już powinnam być 2 dni po @ Co to kurna może być... :-(:-(:-(:-(:-(

Kasik ja nie pokazałam ci mojego brzucha po clexane żebyś sie nie przestraszyła :) wiec mam nadzieje ze widzisz miała oj baaaaaedzo mało :)

Lilia ja jeszcze potrwa to 1-2 dni to wybrałabym sie do gina , kiedyś na IP przyjechała dziewczyna ktora tez miała @ juz 8 dni , bo jej Gin kazał przyjechać ale myśle ze na normalnej wizycie da sie to załatwić wiec obserwuj sie !!

genna - wizytę u dr mam we wtorek, ale jak to dalej tak będzie trwało to nie wiem czy wcześniej gdzieś nie powinnam iść... Może napisze do dr i zapytam co robić...

Juhasek ja też jestem z rządówki i za pierwszym razem dostałam 1 zarodek, a teraz przy kolejnym transferze dostanę 2. Ja nie byłam od razu zdecydowana na 2 ale jak to powiedziałam lekarzowi to stwierdził że podcinam sobie skrzydła myśląc o jednym zarodku...
ostatni transfer miałam 4 miesiące temu, musiałam odczekać po hiperce żeby podejść do crio... Brałam anty, a w ostatnim cyklu w 21 dc dostałam zastrzyk Decapeptyl Depot który wprowadził mnie w sztuczną menopauzę przez co nie miałam teraz owulacji i od 3 dc brałam Progynove na endometrium. W 14 dc endo wynosiło 13 mm, a do transferu podchodzę w 21 dc. W poniedziałek zrobiłam sobie też zastrzyk z Ovitellu no a teraz to już ładuję w siebie różne specyfiki (w każdą dziurkę) ;)

Migotka25 chyba nie tylko ty.... ;-)

Kasik36
jakie dawke bierzesz lutki?:tak:

Lilia
to faktycznie nie pokojące jest tyle czasu miec @... ja swoja najdluzsza mialam 4 dni.. moe faktycznie skontaktuj sie wczesniej z lekarzem hmm... bo to wtorku troszke czasu jeszcze jest... :happy2:

genna a tez mam juz siny brzuch.... ale mowila mi polozna ze mozna ponoc w ramie tez podawac.. ale brzuch zawsze mozna zakryc a na rekac nie bardzo, no chyba ze dlugie albo 3/4 rekawy... ale jak bedzie upal to nie wiem co wtedy...:happy2:

Witam dziewczyny

Lilia przeczytałam gdzieś, że przyczyną przedłużającego się okresu może być upał. Ostatnio jest bardzo gorąco.
Kasik, ochłonełaś troszkę? Doktorek postapił po chamsku ale teraz masz maluszki w brzuchu i mysl o nich
Dorota jakieś wieści o psince?
Olusia niezłe akcje sa po relanium :-). Tez pewnie dostanę i jak będę tak się czuła jak Ty, to nogi z domu nie wystawię. Zwlaszcza, że ja panikara jestem.
Od poniedziałku mam urlop i planuję sie troche wyluzować. Nigdzie nie wyjeżdzał, ewentualnie jakies lokalne wycieczki.
Juhasek masz jeszcze mrozaczki, kolejny raz będzie szczęsliwy.
Miłego dnia dla wszystkich :-)

genna, po leczeniu nasienie M jest bezwartościowe, więc pobranie w nowej klinice nie wchodzi w grę. Na razie nie planuję zmiany - muszę odebrać 2 mrozaczki. Zastanawiałam się czy dwa na raz, czy pojedynczo, ale ta decyzja jeszcze przed nami, więc na razie się nie stresuję.
Lilia - napisz do lekarza, zobzaczysz co Ci odpisze. 8 dni krwawienia to przesada!
Migotka - kciuki za transfer! W jakiej klinice się leczysz?
Ja clexanę robiłam w uda, bo w brzuch cholernie bolało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry