reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczyny,ale tu się działo przez te kilka dni .....

bzzzz
kochana nie martw się słonko kolejne podejście będzie nasze,my też planujemy na czerwiec kolejne podejście ,ściskam mocno ....

Asiiek
i Ty w końcu dołączyłaś do oczekujących tego wielkiego dnia czyli transferu,trzymam kciukasy
Myszka28 no kochana 16 pobranych to dużo,ja miałam tylko 10 i 6 się zapłodniło .....czekam na informacje ile się zapłodniło...ale coś czuję ,że będzie dużo ;-)
*Meg* śliczna betka moje gratualcje ,nie masz co się martwić teraz wszystko będzie dobrze

Czarnykot nie przemęczaj się kochana masz dbać o siebie a nie sprzątać ,to dla Ciebie czas więc leż i odoczywaj dziewczyno :-)

reklama
Czesc babeczki :)

Melduje sie w moim 7dpt. Dzisiaj bylam 1 dzien w pracy,po tygodniowym wypoczynku.Dzien szybko zlecial,a w pracy nie brakowalo zajec.Uwazalam na siebie,i staralam sie co jakis czas odpoczac. Powiem wprost...i tak jestem zmeczona.W nocy budzialam sie kilka razy,bo syski bola i ciezka znalezc mi odpowiednia pozycje,tym bardziej,ze spie na brzuszku.Wiec bylo z prawej na lewo,potem na plecach,chwila na brzuchu i znowu na lewo ;-) Ciezko....tym bardziej,ze moj budzik dzwoni o 04.45.Prace zaczynam o 6 :eek:

Moje samopoczucie.Brzuch jakby wiekszy,czuje sie taka pelna,jakbym juz nie miala miejsca,pelna jak balon,co jakis czas dziwne skorcze,no i jajniki pokowaja.Glowa troche boli,ale to chyba ze zmeczenia.Plamien nie mam od wczoraj.Syski wieksze i bola.Temperatura 37,1*. Wiem ze powinno sie mierzyc rano po przebudzeniu,ale ja jakos tak popoludniu to robie:confused2:. Moj humor....w miare pozytywny :-)

Myszka 28 duzzzo jejeczek.Superowo:tak: Teraz niech sie zapladniaja ile wlezie.Trzymam kciuki:-)
Ptencer czekamy na wiadomosci o maluszkach :tak:
Asiek zobaczysz jak do swiat szybko zleci.Ja czekam na testowanie,a tak niedawno jeszcze kulam brzusio ;-)Oj zlecialo mi zlecialo. Testuje 28 marzec,no chyba,ze stchorze :-D

Ps. Ja mam 30 na karku :cool2:

czarnykot-> objawy jak najlepiej zapowiadaja, zmeczenie, podwyzszona temperaturka, syski powiekszone. Bedzie dobrze, jestemn przekonana:-)
dziewczyny, dziekuje Wam wszystkim za kciuki-> pomogly. Serduszka bija, dzieciaki duze jak na ten wiek ciazy wedle lekarza i ogolnie byl bardzo zadowolony. Lakarz jest b.sympatyczny, wiec chyba dobry wybor.Co najwazniejsze jak dla mnie, to bedzie ze mna przy porodzie, gdyz jest ordynatorem w szpitalu, w ktorym chce urodzic.
wstawiam zdjecie moich fasolek
https://picasaweb.google.com/101247857587243735862/23022011#5586574750059631330

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry