reklama

Kto po in vitro?

mmm, licząc wg moich krótszych cykli powinnam zacząć stymulkę w okolicach 1 września, ale jak będzie to zależy od mojej szanownej łachudry. No ja idę krótkim protokółem, a czemu miałabyś iść długim ?

reklama
mmm, no tak, kiedy idziesz do doktorka ? bo jak długi protokół to miesiąc przed zaczniesz coś już brać, chyba :-) ja tym razem wezmę zastrzyki przeciw zakrzepowe i viagre na lepsze endo by zarodek miał lepszą implantacje, no i muszę go namówić na relanium. a i zdecydowaliśmy ze dopłacimy do IMSI.

mmm, no tak, kiedy idziesz do doktorka ? bo jak długi protokół to miesiąc przed zaczniesz coś już brać, chyba :-) ja tym razem wezmę zastrzyki przeciw zakrzepowe i viagre na lepsze endo by zarodek miał lepszą implantacje, no i muszę go namówić na relanium. a i zdecydowaliśmy ze dopłacimy do IMSI.
mam zadzwonić między 1-3 dniem następnego cyklu. kupię tera zz to dhea. co to jest imsi?

mmm, DHEA eljot powinno się brać minimum 3 miesiące i w dawce 75 mg, mój doktorek poleca zamiast dhea inofolic.
IMSI (z ang. Intracytoplasmic Morphologically Selected Sperm Injection), oznacza docytoplazmatyczną injekcję plemnika wybranego pod względem morfologicznym. Metoda opiera się na ocenie główki plemnika pod bardzo dużym powiększeniem tuż przed iniekcją do komórki jajowej. Metoda IMSI jest oparta na tradycyjnej metodzie ICSI, różni się jednak na poziomie laboratoryjnym.

Inka jak się czujesz?ja cały dzień nerwowa w nocy nie spalam pomimo że wziełam relanium :no:
byłam z moim meżusiem dzisiaj na pogotowiu miał coś w oku wbite niby jakiś kawałek owada ale nic nie widział już wczoraj jak jechaliśmy do kliniki to zle widział :no:do tego teraz on jest na pogotowiu z moim tesciem bo ten przestrzelił sobie palec dostał jakąś bron od znajomego ale ten zapomniał powiedziec ze jest naładowana mówie wam masakra tyle stresu nie wiem co będzie z moimi kropeczkami :-(:-(:-(

Agulla, o matko, no to rzeczywiście masz trochę nerwów. Myśli masz trochę zajęte i to z jednej strony dobrze, no ale nie powinnaś się denerwować - a to nie jest takie łatwe. Mam nadzieję, że mąż i teść szybko będą już w domu i wszystko będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry