reklama

Kto po in vitro?

Kasik i Olusia - jeszcze raz gratuluję :tak:

Właśnie odtańczyłam taniec szczęścia za Wasze piękne bety
;-)

taniec11.gif

Załączniki

• taniec11.gif
    taniec11.gif
    21,8 KB · Wyświetleń: 119
Ostatnia edycja:
reklama
Olusia, jak mąż przeżył wiadomość ?? woogie-boogie przydało się :-D dalej trzymam kciuki za ekstra przyrost.

Inka, gos, teraz za Was trzymam kciuki i odprawiam takie same tańce jak dla Olusi parę dni temu. Niech beta rośnie !!

300.gif

SIERPIEŃ

04: gos1512 - wysoka beta !!
04: Inka26 - wysoka beta !!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!

Olusia tak bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca !!!!zaczełaś miesiąc dobrymi wiadomościami dziękujemy Ci za to!!!!!!!!!!przypomnij mi kochana w ktorym jesteś dniu po transferze bo zdaje się że miałaś takie klasy zarodkow jak ja :)kiedy robiłaś progresteron bo ja miałam iść dzisiaj ale nie dałam rady

agulla84 transfer mialam 21 lipca... 25 lipca robilam progesteron zeby zobaczyc czy nie trzeba dolozyc, mialam 72,83 czyli pewnie nie dawno mialam wyrzut hormonu.. a dzis robilam badanie razem z beta i wyszlo 37,2 dalej biore lutke rano i popoludniu po 200 mg i 2 tabl wieczorem po 100 mg... w poniedzialek chce powtorzyc bete i zapisac sie do lekarza....

Olusia super gratuluje!!!! No to stara ekipa się wykrusza z forum i bardzo dobrze wszystkie dziewczyny pozytywne bety i sio z forum jak nie prośbą to groźbą trzeba te wasze maleństwa zagonić do działania;-);-) Zresztą każda z dziewczyn powinna jedna stymulacja i transfer i beta pozytywna i na cieżarówki :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry