Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olusia Kotusce na zakwalifikowanych kazali zwiekszyc lutke przy progesteronie 40. Zwiekszyli jej tez estrofem bo ma za niski estradiol wiec tez jutro zrobie.
Olusia jak bede miala wynik napisze do mojego doktorka, ja i tak sama sobie zwiekszylam bo mialam tylko lutke dowcipna "100" 3 x2 a dolozylam podjezykowa 3x2. Mojego doktorka jeszcze nie poinformowalam
dzisiaj znowu miałam stresik :-(szłam sobie na targ po papryczkę i patrzę a tu leży na chodniku starszy Pan i zainteresowałam się nim z jakąś Panią która właśnie przechodziła bo biedaczek był pod wpływem alkoholu ale strasznie mu sie krew lała z głowy więc zadzwoniłam na pogotowie przyjechali ale mi oczywiście nogi się zrobiły jak z waty :-(zabrali Pana na szycie głowy:-(ale wiecie co jest taka znieczulica że aż żal ludzie przechodzili i mówili zostawcie go bo jest pijany ale przecież mógł umrzeć !tak więc ja chyba nie będę miała bezstresowego życia