Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jazzabell ja jestem strasznie niecierpliwa. U mnie dopiero 4dpt i już doszukuję się objawów :-) Przy pierwszych dwóch ciążach bardzo bolały mnie sutki teraz tego nie mam.
Beta w poniedziałek, mam nadzieję że nie zepsuję dobrej passy na forum.
jejka Dziewczyny Olusia Jazzabell!!!! gratulacje!!!! kciuki za przyrost bety&&&&&&&&&&&
inka, goss nic się nie martwcie, wkrótce i Wy będziecie się cieszyć! :-) grunt to pozytywne myślenie i nadzieja
Olusia GRATULUJE napisz mi proszę ile przed stymulacja zazywalas acard podczas stymulacji tez go mialas i rozpisz mi jeszcze raz jakie leki mialas po punkcji jakie po transferze i jakie dawki progesteronu ja biore luteinę 3x1 100mg i duphaston 10mg i się zastanawiam czy nie za mało mam... transfer mam w poniedziałek a i to relanium jeszcze raz bys mi rozpisala jak ty mialas bo nie mogę znalesc tego postu przepraszam ze zawracam glowe ja od stymulacji miałam clexane acard zazywalam trzy cykle przed tylko ze kazal mi lekarz odstawić i zacząć po transferze a w zamian dal clexane tak bardzo się boje ze tym razem tez będzie jak zwykle((( tym razem nie dostane encortonu zobaczymy co to będzie
kasik GRATULUJE )) ty masz może tez ta mutacje MTHFR bo chyba tez bylas na acardzie chyba dobrze kojarze... a od kiedy zazywalas acard a od kiedy clexane??? bo ja wlasnie przed stymulacja acard 75 trzy cykle stymulacja sama clexane a po transferze i clexane i acard i się wlasnie zastanawiam czy clexane wsumie tak samo działa jak acard ????
dziewczyny czy kturas brala clexane od stymulacji ???
Dziewczyny ja tak na szybko bo brak czasu, beta 10 dpt 205 czyli przyrost prawidłowy
Obudziłam się rano ze skurczami, pobolewa mnie podbrzusze a ja mam dzisiaj tyle pracy ale będę się oszczędzać, obiecuję, palcem tylko pokazywać będę i dopilnuję wszystkiego. Niestety progesteron mi spadł z 43 na 25 więc zwiększę sobie podjęzykową. Estradiol zrobiłam i jest 1317 ng/l. Na tym kompletnie się nie znam jaki powinien być ale podobno ok
też brałam acard, femibion (podobno ma lepiej przyswajalną formę kwasu foliowego) i magnez z witaminami B
a po transferach co dostawałaś ?
Robiłaś badanie na poziom homocysteiny ? ja w poniedziałęk będę w labo i myślę czy to zrobić.
Kochane forumowiczki. Wyjeżdzamy na tydzień nad morze. Życzę Wam owocnych transferówi udanych punkcji!!! :-)
Pewnie po powrocie zastane kolejny wysyp pozytywnych bet