• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Kasik to super ze beta przyrosla... to moze ten progesteron 40 mialas po wyrzucie tak jak ja mialam 70 a potem mialam 37 jak robilam wczoraj...:tak:

Jazzabell - gratulacje :) to masz wieksza bete ode mnie a robilas wczesniej o jeden dzien ode mnie... hmmm

A moze ja mam za niska bete? hmmm;-) ale nie bede o tym myslec poki co....

Dorotka mina mojego bezcenna.... wstawie test ciazowy i zdjecia bo dalam do pudeleczka :-)

mi mi ja aspiryn cardio biore od dawna, potem mialam 2 miesiace przerwy i potem zaczelam znow zazywac po rozmowie z pania doktor jak wiedzialam ze bede sie stymulowac... a ten lek bralam bo po poronieniu mialam podwyzszone przeciwciala antyfosfolipidowe a jak biore lek to spadly ale dalej mialam brac ten lek..leki po punkcji to lutka 200 rano-200 popoludniui po 2 tabl lutki po 100 mg na wieczor, kwas foliowy, fragmin raz dziennie.. a w dniu punkcji antybiotyk juz 2x1 do skonczenia opakowana. Relaniu wzielam pierwsza tabletke w dniu transferu 2h przed i potem wieczorem.. w sumie z dniem transferu bralam 4 dni po 2 tabl relanium....:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czekanie na jutrzejszy dzien mnie zabije :) A powiedzcie mi czy bete robi sie na czczo bo w klinice mi powiedzieli ze nie ? Od przedwczoraj jeszcze mnie krzyze bardzo bola :(

gos wiem co czujesz to czekanie jest straszne, doszłam to takiego momentu że wolałam być już po informacji -bez względu na to jaka miałaby być.
Stąd to moje wczorajsze, wcześniejsze badanie.
Trzymam kciuki za Twój wynik:-)

agulla -ty mnie nie strasz :-) co prawda miałam podane dwa zarodki ale ciąża blizniacza to x2 większy stres o ciąże, psychicznie bym sie wykończyła...

Jutro mam wizytę w klinice -dzisiaj kończy się mój progesteron w zastrzykach, mam nadzieję że już teraz będę mogła przyjmować duphaston.
Zrobię jutro rano bete i progesteron. Dlaczego robicie estradiol? czy też czysto profilaktycznie?
KIedy wizyta uwidaczniająca pęcherzyk -dobrze pamiętam że jak HCH 1000? a serduszko w którym tygodniu?

Genna -dzięki. Czyli w moim przypadku 21-22 pęcherzyk (ok 14-go sierpnia) i 27-29 serduszko (ok. 19 sierpnia) :-)
A w którym momencie mozna stwierdzić czy to ciąża pojedyncza czy bliźniacza - na pęcherzykowej?

jazzabell ja byłam w 20 dpt dwóch blastek i gin powiedział, że jest ciąża pojedyncza. A jak byłam w klinice na serduszkowej, to dr szukał drugiego echa i po chwili dopiero powiedział, że jest pojedynczy zarodek. Może to zależy od fachowości lekarza kiedy potrafi powiedzieć?

Olusia
Jazz
Gratulacje :)
Bardzo się cieszę ze wam się udało. Czekam na resztę :)
Idę jutro do lekarza. Będą wzrosła o 60% ale z tego co pamiętam jeśli to faktycznie 8-9 tydzień to może wzrastać wolniej. Powiem tak. Mdłości. Zgaga. Plakanie bez powodu. Ból sutkow. Masakra jakaś. Zaplanowałam sobie sprzątanie aby mieć spokój i tylko pranie udało mi się wstawić :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry