• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny ja jestem jakoś dziwnie spokojna !ostatnim razem nic nie robiłam tylko myślałam czy się uda a teraz żyję normalnie oczywiście nie dzwigam ciężarow :)nie stety od jutra wracam już do pracy urlop przeleciał czas wracać do rzeczywistości :9 mój mężuś już dzisiaj wyjechał :(

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik, powtórna beta to tylko formalność :tak::-D trzymam kciuki za progesteron, zwiększyłaś sobie ?

agulla, dobre nastawienie, przez pierwszy tydzień też takie miałam, poległam w drugim tygodniu :zawstydzona/y:, trzymam kciuki za piękną betę 8 w piątek :-)

dzisiaj w końcu przełamałam się i łyknęłam olej lniany, który kupiłam kilka tygodni temu, stał sobie w lodówce i mnie straszył ;-). o matko jakie to paskudztwo aż mi się niedobrze zrobiło, no ale nie dam się, pokonałam go wielkim kubkiem herbaty i paczką cukierków, mam nadzieję że mimo dodatkowych sposobów ratowania się choć trochę zadziała.:-)

Atena, trzymam kciuki za tego jedynaka, niech będzie szczęśliwym.:tak: Wiadomo kiedy punkcja i czy w końcu zrobili Tobie estradiol ?

SIERPIEŃ

04: gos1512 - wysoka beta !!

04: Inka26 - wysoka beta !!
05: Atena74 - podglądanie pęcherzyka
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!

dorotav wczoraj wieczorem dorzucilam "100" lutki dowcipnej i "50" podjezykowej ale dzisiaj rano stwierdzilam, ze jednak "50" dowcipna dorzuce i "50" podjezykowa, powinno wystarczyc. Mam zapas"50" a "100" mam malo i nie wiem czy mi do wizyty starczy. Co prawda mam recepte ale na 100 % wiec nie wykupywalam. A wizyte chcialabym na 12-go bo mam genetyka i nie musialabym 2 razy jezdzic ale nie ma miejsc. Jutro zadzwonie do mojego doktorka bo jeszcze nie wie i poprosze, zeby mnie wcisnal.

kasik, doktorek jak usłyszy o becie to na pewno Cię wciśnie, idziesz do profesorka ?

SIERPIEŃ

04: gos1512 - wysoka beta !!
04: Inka26 - wysoka beta !!
05: Atena74 - podglądanie pęcherzyka
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropk -ą/-ami

wczoraj dodałam na swój profil na facebook zdjęcie moje z moim chrześniakiem i oczywiście same komentarze że mi pasuje i wiecie co odpisalam że wiem ale jak narazie wystarczy mi ten maluszek :) mój mąż się bardzo zdziwił że nie było płaczu :)

Ostatnia edycja:
Agulla wszystko mozliwe... :tak: a moze to dobrze ze wracasz,,, nie bedziesz myslec o tym.... :tak: zajmiesz glowe na chwile czyms innym

gos1512 trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień :tak:

inka26 trzymam kciuki za ciebie !! :tak:

dorota tak tak powtarzam jutro bete... mam nadzieje ze nie bede musiala czekac na wynik do 18 czy 19.... he he ja w pierwszym tyg tez mialam pozytywne nastawienie gorzej bylo w drugim tygodniu... sami pamietacje jak pisalam jeszcze nie tak dawno.... :tak: a po co ten olej lniany piszesz na co on jest?

Atena74 kochana nie zamaluj sie... musi byc dobrze !! :-)

jazzmall
a ty nie powtarzasz bety?;-)

p.s ciekawe jaka bede miala jutro bete....

Ostatnia edycja:
dorotav ja olej trzymam w temperaturze pokojowej bo tak jest napisane na butelce. Dla mnie wcale nie jest taki zly, czasami nawet nie popije woda po i jest ok. Moze sa rozne oleje i zle trafilas. Ja nie chodze do profesora, tylko do Z.

Olusia betka pewnie bedzie juz ladniutka ale pamietaj, ze wystarczy 66% przyrostu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry