reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny ja jestem jakoś dziwnie spokojna !ostatnim razem nic nie robiłam tylko myślałam czy się uda a teraz żyję normalnie oczywiście nie dzwigam ciężarow :)nie stety od jutra wracam już do pracy urlop przeleciał czas wracać do rzeczywistości :9 mój mężuś już dzisiaj wyjechał :(

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik, powtórna beta to tylko formalność :tak::-D trzymam kciuki za progesteron, zwiększyłaś sobie ?

agulla, dobre nastawienie, przez pierwszy tydzień też takie miałam, poległam w drugim tygodniu :zawstydzona/y:, trzymam kciuki za piękną betę 8 w piątek :-)

dzisiaj w końcu przełamałam się i łyknęłam olej lniany, który kupiłam kilka tygodni temu, stał sobie w lodówce i mnie straszył ;-). o matko jakie to paskudztwo aż mi się niedobrze zrobiło, no ale nie dam się, pokonałam go wielkim kubkiem herbaty i paczką cukierków, mam nadzieję że mimo dodatkowych sposobów ratowania się choć trochę zadziała.:-)

Atena, trzymam kciuki za tego jedynaka, niech będzie szczęśliwym.:tak: Wiadomo kiedy punkcja i czy w końcu zrobili Tobie estradiol ?

SIERPIEŃ

04: gos1512 - wysoka beta !!

04: Inka26 - wysoka beta !!
05: Atena74 - podglądanie pęcherzyka
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!

dorotav wczoraj wieczorem dorzucilam "100" lutki dowcipnej i "50" podjezykowej ale dzisiaj rano stwierdzilam, ze jednak "50" dowcipna dorzuce i "50" podjezykowa, powinno wystarczyc. Mam zapas"50" a "100" mam malo i nie wiem czy mi do wizyty starczy. Co prawda mam recepte ale na 100 % wiec nie wykupywalam. A wizyte chcialabym na 12-go bo mam genetyka i nie musialabym 2 razy jezdzic ale nie ma miejsc. Jutro zadzwonie do mojego doktorka bo jeszcze nie wie i poprosze, zeby mnie wcisnal.

kasik, doktorek jak usłyszy o becie to na pewno Cię wciśnie, idziesz do profesorka ?

SIERPIEŃ

04: gos1512 - wysoka beta !!
04: Inka26 - wysoka beta !!
05: Atena74 - podglądanie pęcherzyka
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropk -ą/-ami

wczoraj dodałam na swój profil na facebook zdjęcie moje z moim chrześniakiem i oczywiście same komentarze że mi pasuje i wiecie co odpisalam że wiem ale jak narazie wystarczy mi ten maluszek :) mój mąż się bardzo zdziwił że nie było płaczu :)

Ostatnia edycja:
Agulla wszystko mozliwe... :tak: a moze to dobrze ze wracasz,,, nie bedziesz myslec o tym.... :tak: zajmiesz glowe na chwile czyms innym

gos1512 trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień :tak:

inka26 trzymam kciuki za ciebie !! :tak:

dorota tak tak powtarzam jutro bete... mam nadzieje ze nie bede musiala czekac na wynik do 18 czy 19.... he he ja w pierwszym tyg tez mialam pozytywne nastawienie gorzej bylo w drugim tygodniu... sami pamietacje jak pisalam jeszcze nie tak dawno.... :tak: a po co ten olej lniany piszesz na co on jest?

Atena74 kochana nie zamaluj sie... musi byc dobrze !! :-)

jazzmall
a ty nie powtarzasz bety?;-)

p.s ciekawe jaka bede miala jutro bete....

Ostatnia edycja:
dorotav ja olej trzymam w temperaturze pokojowej bo tak jest napisane na butelce. Dla mnie wcale nie jest taki zly, czasami nawet nie popije woda po i jest ok. Moze sa rozne oleje i zle trafilas. Ja nie chodze do profesora, tylko do Z.

Olusia betka pewnie bedzie juz ladniutka ale pamietaj, ze wystarczy 66% przyrostu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry