reklama

Kto po in vitro?

SIERPIEŃ

05: Atena74 - podglądanie pęcherzyka
06: Inka26 - wysoka beta !!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta

reklama
Gos- trzymaj się dziewczyno! tulę i cieszę się, że już masz plany i tego się trzymaj

Migotka- gratulacje, ale cudnie

Inka- kciuki za leniuszka, powtórz betę za 2 dni coś czuję, że będzie dobrze

Agulla- u mamusi najlepiej staraj się myśleć pozytywnie

Jazzabell i Kasik - bety superaśne!

Dzisiaj zrobiłam estradiol jutro mam kończyć stymulację. Czy wynik 353 na jeden pęcherzyki dominujący to nie za dużo boję się o tego jedynka. Wczoraj pęcherzyki dominujący 14, 75 drugi który się obkurcza miał chyba 0,7 a trzeci 0,3( w piątek te słabsze miały 0,9 i 0,5). Wcześniej jak walczyłam z jednym miałam mniej niż 300.

kasik-super wzrost betki, trzymam kciuki za dalsze miesiace nudnej ciazy

atena trzymam kciuki za jutro,niech cie podglad pecherzykow mile zaskoczy.

lilia,madzik, kwiatuszekq,dorotav,-macie racje czas na nas, juz dlugo nam sie to ciagnie.

dorotav-to dobrze ze u ciebie tez do przodu, juz niedlugo i ty podejmiesz stymulacje.
u mnie nic sie z praca nie wyklarowalo. wiem ze od wrzesnia znow konczy mi sie zastepstwo i prawdopodobnie znow bede bez pracy, chyba ze znow rzuca mi jakims zastepstwem ale widze ze narazie nie mam co marzyc o stalej pracy. ale poki bede miec prace na zastepstwo to nie bardzo mi wypada isc na L-4.

gos-
przykro mi ze sie nie udalo

ines-trzymam kciuki aby dziewczyny mialy racje, a powiedz mi do ktorej kliniki nalezysz? A wiesz ja tez jestem z Rybnika:)

Ostatnia edycja:
Atena, miejmy nadzieję że wszystko będzie z jedynakiem dobrze, może ten estradiol jest większy bo były 3 pęcherzyki ? po punkcji na pewno go w razie czego podrasują w tej hodowli, dostanie pyszną pożywkę.

Co do bety HCG i jej przyrostu to znalazłam coś takiego:
"Wysokość stężenia hCG w surowicy krwi powinna podwajać się każdego drugiego lub trzeciego dnia (w początkowych tygodniach ciąży). Wartości winny wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Osiągając poziom 1.200-6.000 mIU/ml wzrost spowalnia – podwojenie następuje co każde 72-96 godzin."

atena mimo wszystko trzymam kciuki, aby ta jedna kruszynka dzielnie walczyla i dobrze sie rozwijała.

olusia pewnie juz zna wyniki bety tylko jest na wizycie u dr. ale niecierpliwie czekam na wiadomosc od niej

Ostatnia edycja:
Atena - ten estradiol to taki wysoki, bo te małe jeszcze działały i wyrzuciły do krwi hormon. Nie jest jakoś przeraźliwie wyskoi, więc się nie stresuj - przecież Ci nie wolno! Kciuki za jutro!!
kasik - super beta :)
gos, przykro mi :( Ważne, że się nie poddajesz i walczysz :)

reklama
Dorotav ja juz nie moge sie doczekac kiedy bede na Twojej liscie.
Gos, bardzo mi przykro kochana!
Gratulacje kasik, olusia, jazzabel! Ktora przeoczylam, przepraszam, tak duzo nas tutaj, niestety!
Czytam Was dziewczyny codziennie, sama nie pisze, przygladam sie, czekam ba moja kolej. Kazda kolejna ciaza daje mi nadzieje.
Buziaki dla Was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry