Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hejka! no jakos pomału sie zblizam do tego wielkiego dnia transferu...ale jeszcze duzo przede mna ....no nic trzeba czekac...a jak u Ciebie?asiiek ty juz blizej niz dalej, co???
Hejka:-)
Jestem juz po transferze....czuje sie super....mam w brzuszku podane 2 zarodeczki, jeden 8-mio komorkowy, a drugi 10-cio komorkowy
Lekarka powiedziala ze zarodeczki sa super jakosci, wiec teraz oby zostaly ze mna na 9-mcy...
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki![]()
myszka, zatem teraz kciuki wielkie za wgryzankoHejka:-)
Jestem juz po transferze....czuje sie super....mam w brzuszku podane 2 zarodeczki, jeden 8-mio komorkowy, a drugi 10-cio komorkowy
Lekarka powiedziala ze zarodeczki sa super jakosci, wiec teraz oby zostaly ze mna na 9-mcy...
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki![]()
asiiek u mnie nadal nic, czekam jeszcze az zrobimy drugi raz badanie nasienia.Czytam o nasieniu ciagle i bez przerwy do obrzydzenia!!! Ale nie mam nadziei ze mi mu sie poprawi, chcialabym juz zaczac to wszystko! I bardziej sie z wami tu skumac, a tak narazie nic nie wiem nic nie robie, w takim zawieszeniu jestem. A jak tutaj sa jakies nowe fasolki ???