reklama

Kto po in vitro?

inka ja nie chce Cię buntować ale Twoja pani dr.Cz.. dużo ściemnia bo mi powiedziała że refundacja leków nigdy nie przejdzie !!! pytałam o to w kwietniu i dobrze wiedziała że będzie od lipca !!a dodała jeszcze że dziecko kosztuje więc ktoś kto nie ma na leki nie będzie miał na utrzymanie dzieciątka :no:nie myślałaś żeby iść do dr.Mercika?

reklama
Genna, ja dopiero doczytałam, że mam wskazanie do ICSI, szkoda tylko, że w klinice nikt mi o tym nie powiedział. Na szczęście zarodki jakoś sobie poradziły, ale zawsze mogło być lepiej. Mam nadzieję, że DHEA pomoże jak dziewczynom:)

agulla84 mam dość tej lekarki, boże jak ona mnie denerwuje :wściekła/y: już wcześniej myślałam nad przeniesieniem do dr. Mercika ale jakoś tak głupio i tak będę mieć z nią styczność sama mówiłaś że czasem idziesz do niej choć mercik cię prowadzi. Nie wiem czy wtedy nie będzie jeszcze bardziej nieznośna. Może całkiem zmienię klinikę jak z crio nic nie wyjdzie, myślałam nad provitą jest ktoś z tej kliniki ?

są dziewczyny z provity ale nie pamiętam dokładnie które:zawstydzona/y:ja byłam tam dwa razy na wizycie i zrezygnowaliśmy i poszliśmy do Gyncentrum ja już sam nie wiem chyba wszędzie jest to samo :wściekła/y:

Inka ja na twoim miejscu zminilabym lekarza nawet do crio , masz prawo !!!!! To ze nie płacimy za to z własnej kieszeni to nie znaczy ze mogą nas gorzej traktować , twoim
Prowadzącym bedzie innym lekarz, przy crio nie ma juz tylu wizyt wiec spokojnie :) umowilabym sie juz teraz na twoim Miescu do lekarza ktorego chcesz na prowadzącego , zeby omówiony sytuacje

dr.Marta Paliga a zrezygnowałam dlatego że nie padło słowo jakby Pani widziała nasze leczenie tylko od razu in vitro !! a pozatym lekarz powinien być czysto ubrany a ona miała cały fartuszek od podkładu i jak ona reprezentuje klinikę jakoś zwracam uwage na wygląd lekarza ! a pozatym ona była młoda i chyba nie bardzo doświadczona w leczeniu poza in vitro

Ostatnia edycja:
reklama
Indziak witaj i po cichu gratuluje....:tak:

Jo.M. tylko 3 dni sloneczka, to faktycznie nie ciekawie.. ale najwazniejsze ze jechalas ze swoja paczka... jak ja bylam w Chorwacja w 2 polowie wrzesnia 2 lata temu to mialam upal cale 2 tyg... wieczory troszke chlodne byly juz ale nie az tak a w dzien upalnie :) a w jakim laboratorium robilas badania? na zelaznej ?

Inka
... ty jestes z Gyncentrum tak? idziesz jakos na wizyte do niej teraz?

Anulla
no ja robilam bete w 11 dpt... wiec w 10 tez by mi wyszla dodatnia...:tak: tez w sumie moglam czekac do poniedzialku czyli do 14dpt ale juz mialam nerwy i zle mysli wiec wolalam zrobic wczesniej badanie niz caly weekend czekac...

genna czyli mozna wziasc w rzadowce PGD !!!! nawet nie wiedzialam... zastanawialam sie nad tym gdyby sie nie udalo ale lekarka gadala mi o kasie...ze to kosztuje itp...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry