• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

Migotka25 no to wg OM to dzis mam 4t3d ciazy :tak:ale jak punkcja to nie wiem czy sie tak samo liczy...

chociaz nie pasuje mi cos bo ostatnia OM mialam 7 lipca... a dzis jest 7 sierpien czyli rowny miesiac :D

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia ja OM miałam 8.07. i transfer miałam z mrożonych 5 dniowych zarodków w 21 dc. Czyli powiedzmy, że do poczęcia doszło w 16 dc... Chyba dobrze to rozumiem? A Ty kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo z tego co wyczytuję po Twojej becie to transfer miałaś tydzień wcześniej niż ja?

Aisa dziękuję :* i ja również trzymam kciuki za wszystkie staraczki!

Olusia no to wszystko się zgadza :) można powiedzieć że równo zaczęłyśmy cykl, tylko Ty miałaś szybciej transfer ode mnie o tydzień :) przez co Twój dzidziuś jest starszy od mojego bo szybciej się zadomowił!
Ty miałaś punkcję w tym cyklu i tak szybki transfer?
ja poprzednio punkcję miałam w 14 dc, a transfer w 19 dc.

Olusia no i wszystko jasne! Ty miałaś transfer w 14 dc :) i to były zarodki 3 dniowe. U mnie transfer w 21 dc z 5 dniowymi zarodkami. Obie dostałyśmy po 2 zarodki :)
nie powiem u mnie beta jest obiecująca, ale Twoja jak już Ci pisałam powala na kolana i coś czuję, że będziesz miała bliźniaki :)
U mnie dzisiaj 10 dpt, ciekawa jestem jaką betę jutro zobaczę :)

Atena74 trzymam MOCNO kciuki za tojego kropka,kochana trzymaj sie,odpocznij i wróc po swojego kropka.

migotka trzymam kciuki za 3 bete;-)

olusia- witaj mamuska;-)u mnie nic nowego. pracuje jeszcze,łapie doła w związku z szwagierką która zaszła w ciąze po 1 miesiacu staran. bedzie to jedyne dziecko wiec bedzie szopka i odnosnie ciazy i dziecka. Ale coz takie zycie wkoncu my sie staramy tylko 5 lat:confused: jedni maja szczescie a drudzy nie. Najgorsze jest to ze nawet nie wiem kiedy bede mogla podchodzic do nastepnej próby . Bardzo bym juz chciala,ale nie moge.

jo.m wiem co czujesz, prawdopodobnie to z powodu antyków. ja tez mialam meggga doła przy nich. Ale kochana juz niedługo stymulka i dołaczysz do grona ciezarówek razem z dorotav i lilia.
Szkoda ze mało wypoczełas i pogoda średnia.

zula-kochana mam nadzieje ze dobrze sie czujesz, niech nasza kochana 2 dobrze sie rozwija.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry