reklama

Kto po in vitro?

Finesse to juz duzy .... chlop :) albo krolowa! Ja sie ciesze Waszymi betami takby byly moje :) Naprawde czlowiek nabiera mocy do walki jak slysze ze Wam sie udaje :) to moze i na mnie przyjdzie kolej :)

reklama
finesse, cieszę się, że wszystko w porządku:) jeszcze trochę i poznacie kto się czai w Twoim brzuszku:)
gos, ja powiedziałam, że nie chcę pomocy finansowej, bo w sumie nie stać na to naszych mam, ale albo niech wspierają, albo w ogóle się nie odzywają na ten temat. Z moją nie mam problemu, no ale moja poroniła 1 dziecko, a ze mną też krwawiła i miała zagrożoną ciążę, to wie co to znaczy i też się martwi, że nie mogę zajść w ciążę. Ale teściowa... przez jakiś czas w ogóle nie pytała i nie interesowała się jak nam idzie i było ok. To mi odpowiadało. Ale już nie wytrzymała i któregoś razu zapytała, czy długo tak jeszcze będziemy jeździć do kliniki. To ja się wkurzyłam i odpowiedziałam, że do skutku. Staram się przy niej unikać tematu i w ogóle nic nie mówić i szybko ucinać temat.

gos1512 ja przy ostatniej porażce od teściowej usłyszałam " z naturą nie wygrasz " dlatego o niczym już jej nie mówię, teraz nie było łatwo to przed nią ukryć bo mieszkamy w jednym domu, powiedziałam jej że nic nie robię, nie dźwigam bo mi w krzyżu strzeliło :) chyba się nie zorientowała.
finesse moja druga siostra ma 4 letniego syna wtedy byłam na początku drogi to nie było tak ciężko, coraz gorzej to znoszę.
No nie mamy łatwo dziewczyny ale damy rady :-) Nagroda jest warta każdego cierpienia.

Bziumelka, to trzymam kciuki żeby była dziewczynka:) No coraz więcej dziewczynek jest:) już niedługo badanie genetyczne, więc trzymam kciuki:) Dopiero co odebrałaś betę, a niedługo na 100% poznasz płeć:) Czas szybko leci

Inka, gos, na pewno wam się uda, takie są bezlitosne prawa statystyki :) trzymam kciuki, a rodzina nie ma się co przejmować. Jak mnie ciotki znacząco zagadywaly przy stole to dostawały strzała, że ja im w brzuchy nie zaglądam. Obrażały się, a ja miałam pół roku spokoju:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry