Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Finesse to juz duzy .... chlop albo krolowa! Ja sie ciesze Waszymi betami takby byly moje Naprawde czlowiek nabiera mocy do walki jak slysze ze Wam sie udaje to moze i na mnie przyjdzie kolej
finesse, cieszę się, że wszystko w porządku jeszcze trochę i poznacie kto się czai w Twoim brzuszku gos, ja powiedziałam, że nie chcę pomocy finansowej, bo w sumie nie stać na to naszych mam, ale albo niech wspierają, albo w ogóle się nie odzywają na ten temat. Z moją nie mam problemu, no ale moja poroniła 1 dziecko, a ze mną też krwawiła i miała zagrożoną ciążę, to wie co to znaczy i też się martwi, że nie mogę zajść w ciążę. Ale teściowa... przez jakiś czas w ogóle nie pytała i nie interesowała się jak nam idzie i było ok. To mi odpowiadało. Ale już nie wytrzymała i któregoś razu zapytała, czy długo tak jeszcze będziemy jeździć do kliniki. To ja się wkurzyłam i odpowiedziałam, że do skutku. Staram się przy niej unikać tematu i w ogóle nic nie mówić i szybko ucinać temat.
gos1512 ja przy ostatniej porażce od teściowej usłyszałam " z naturą nie wygrasz " dlatego o niczym już jej nie mówię, teraz nie było łatwo to przed nią ukryć bo mieszkamy w jednym domu, powiedziałam jej że nic nie robię, nie dźwigam bo mi w krzyżu strzeliło chyba się nie zorientowała. finesse moja druga siostra ma 4 letniego syna wtedy byłam na początku drogi to nie było tak ciężko, coraz gorzej to znoszę.
No nie mamy łatwo dziewczyny ale damy rady :-) Nagroda jest warta każdego cierpienia.
Widze ze mozemy sobie "podac rece" co do naszych kochanych tesciowych kto tego nie przezyje ten nie bedzie wiedzial ile to nas wszystko kosztuje, nawet nie finansowo bo pieniadze to rzecz nabyta ale psychicznie!
Bziumelka, to trzymam kciuki żeby była dziewczynka No coraz więcej dziewczynek jest już niedługo badanie genetyczne, więc trzymam kciuki Dopiero co odebrałaś betę, a niedługo na 100% poznasz płeć Czas szybko leci
Inka, gos, na pewno wam się uda, takie są bezlitosne prawa statystyki trzymam kciuki, a rodzina nie ma się co przejmować. Jak mnie ciotki znacząco zagadywaly przy stole to dostawały strzała, że ja im w brzuchy nie zaglądam. Obrażały się, a ja miałam pół roku spokoju