Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo dobrze i kciuki za wysoką betę ...choć to już chyba formalnośćDziewczyny, właśnie odebrałam wyniki progesteronu z wczoraj, czyli7dpt i wynik 91,5 ng/ml, może któraś się orientuje czy to dobrze???
Lolitka
od 12.03 biorę Gonapeptyl raz dziennie jedną całą ampułkę. od dzisiaj będzie to pół ampułki. od jutra biorę raz dziennie Gonal 75 jedną ampułkę i Pergoveris 150 jedną ampułkę. we wtorek do gina,.
Teraz odpoczywaj mamuska,relaxuj sie i nic sie nie martw:-) Takie ladne zarodeczki napewno sie zadomowia 
Myslalam,ze zemdleje w pracy
Ale sie udalo.Wytrwalam 8 godzin i szybko do domu. Czasami jajnik sie odezwal,czasami jakis skorcz.Syski tak jak do tej pory,duze,bolace i troche twardsze.Do tego ostatnio pisalam o tych zylach no i moj M potwierdzil,ze sa widoczne ;-) Jednak jeszcze nie mam zwidow hehe.Temperatura 37,1*. Czulam sie dzis jak na @,znalazlam malusienkie plamienie wczoraj i dzis,doslownie kropeczka w progesteronie,ktory ze mnie wylatuje
Ogolnie...czuje sie wymietolona,zmeczona i zjechana na maksa. Do testowania jeszcze 4 dni....uffff.A moze skusze sie w niedziele ;-)