reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

mimi dopiero doczytalam ale ju odpowiadam. Encorton mam brac 15 mg rano na czczo i okolo godz 14-tej 5 mg. Bralam przez miesiac i % nk spadl. Ja robilam subpopulacje limfocytow gdzie jest % nk bo to jest podobno najwazniejsze a nie wysokosc nk. Encorton mam brac caly czas, wizyta u immunologa w 12 tc ze swiezymi wynikami subpopulacji. Wowczas pani doktor zdecyduje co dalej. Acesan bralam od stymulacji, 5 dni przed punkcja przerwa i 3 dni po punkcji powrot, biore caly czas.

reklama
Dorotka... przykro mi ze musisz przez to przechodzic.. ale wierze ze juz w krotce tez sie bedziesz cieszyc sie 2 kreseczkami:tak:

mi mi tak tak tez mam PCO i bralam na wyregulowanie cykli Metformaxx 500 mg, pomoglo mi to.. a ty bierzesz takie leki?:-)

Jo.M
ciesze sie ze wracasz do gry... trzymam kciuki za stymulke...:tak:

Zula a no byloby super.. zobaczymy jak sie to wszystko potoczy... :tak:

kiki kochana co tam u ciebie? trzymam kciuki bys sie dostala do programu ;-)

kasik super fotka !!

Sorki ze tak popoludniu zniklam bo moj przyszedl z roboty, pogadalam z nim, potem wpadla tesciowa na chwile, potem na spacer i tak to zlecialo...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Witajcie dziewczyny

Ja tylko na chwilkę za parę godz. wyjeżdżam na wyczekiwany urlop :cool2:

Olusia, kasik - cieszę się z Waszych pęcherzyków, gratulacje :tak:

Jo.M, dorotav - no nie znowu coś :wściekła/y: mam nadzieję, że czym prędzej pokonacie przeszkody i podejdziecie do stymulacji :tak:

zula - acha te jelita, mogłby w końcu odpuścić ;-)

Jo.M, zula, Olusia, kiki - wracam 24.08 i mam ogromną nadzieję, że w końcu się spotkamy :-)

Jadę naładować baterie na podejście nr 3, mam nadzieję, że to ostatni urlop na którym jesteśmy tylko we dwoje :-)

Lilia♥ czekam na ta chwile kiedy sie spotkamy jak kiedys z innymi dziewczynami !! :-) ale zazdroszcze tobie urlopu.. ja chcialam jechac z moim za granice ale poki co nie wchodzi to w gre.. wiec mysle ze moze nad polskie morze sie wybierzemy.. :-D UDANEGO URLOPU !:-D

KaSIK a ty z tych emocji spac nie mozesz?;-)

Dziewczyny ja uciekam, pamiętajcie, że o Was wszystkich myślę i trzymam za Was wszystkie kciuki. Pozdrawiam Was bardzo gorąco :tak: Buziaki.

P.S. Mam nadzieję, że uda mi się gdzieś dorwać trochę internetu i podczytam co tam u Was :-)

reklama
Fasun nie zaśmiecanie zawsze miłe widziana tu jestes :)
Ja wlasnie jadę na poerwszą cześć badań prenatalnych , na pobranie krwi a na 13:30 USG i bedą juz wyniki :)

Ostatnia edycja:
Do góry