Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agulla już trzymam kciuki za transfer szczęśliwy :-)
Gos ja ide długim protokołem, od 4 dc do 21 dc brałam antyki, w 16 dc włączyłam gonapeptyl, który biorę co drugi dzień - łacznie 8 zastrzyków. To wszystko było na wyciszenie jajników. Dalej nie wiem ale w środę mam wizytę to się dowiem.Pewnie juz zacznie się ta właściwa stymulacja.
A i dostałam @ w terminie czyli mój cykl trwał 27 dni. W środę na wizycie będzie mój 6 dc.
czesc dzieczyny, jestem z wami ;-) coleta powodzenia Gosi ja szlam długim protokołem, ponoć bezpieczniejszy jest, na początku brałam tabletki antykoncepcyjne, potem 2tyg.gonapeptylco drugi dzień (ten etap to wyciszanie) i kiedy nastąpiła własciwa stymulacja rano gonapeptyl, wieczorem menopur przez ponad tydzień i choragon 36h przed punkcja ;-P
nie wiem czy jest droższy my mielismy leki w cenie programu, na tym protokole wyprodukowałam w sumie 17 dobrych komóreczek wiec jestem zadowolona;-) chciałam krotki, ale lekarz radził dlugi....w sumie w krótkim nie ma wyciszania wiec gonapeptylu jest mniej, tylko ze gonapeptyl jest tani wiec roznicy az tak dużej nie powinno być, ale ekspertem nie jestem;-P
gos1512 ja idę długim protokołem... od 1dc antyki następnie od 17 dc gonapeptyl 1 amp. co dzień, po 14 dniach miałam planowane włączenie menopuru jednak podczas kontrolnego usg lekarz dopatrzył się w endometrium polipa więc do czasu pozbycia się ustrojstwa kontynuacja tylko gonapeptylem. Histeroskopie miałam w 20 dc i od tego czasu biorę menopur 225 wraz z genopeptylem - o jednej porze. We wtorek, czyli po 6 dawkach menopuru mam podgądanko.:-)
Aisa chyba sytuacja sie normuje. W srodku jeszcze lekko brazowo ale na zewnatrz tylko raz wyplynelo troche lutki koloru jasnobrazowego, taka kawa lura z duza iloscia mleka Lekko pobolewa brzuch ale wzielam nospe i jest ok.
Ja mam amh ponad 4, u nas jest problem z plemnikami my je mamy z TESE. Nawet ostatnio pytalam sie gin czy nie lepiej jednoczesnie robic punkcje z biopsja M ale powiedzial mi ze nie ma to znaczenia tylko tyle ze w programie nie wolno tak zrobic tzn. przystepujac do kwalifikacji lekarz musi wiedziec czy uzyskali plemniki z wycinka. To jest wszystko chore!!!