reklama

Kto po in vitro?

Kasik i Olusia poprosimy o zdjęcia dla cioteczek :-)
Kate jak Twoja beta?
Dorota to super, że nie ma bakterii. Można działać:)
Quinnie, ja na szczęście z okazji rocznicy takich życzeń nie słyszałam, bo każdy się powstrzymał. A o tekstach teściowej pisałam i nawet nie chce mi się myśleć. No ale byliśmy u niej teraz to trochę zmieniła podejście i miała dzień dobroci, bo już inaczej gadała:) Trzeba sobie wszystko olać, bo zwariować można. Niech gadają a Wy róbcie swoje.

reklama
mi mi, beta bardzo ładna, przyrasta co 48 godzin, Olusia ma jutro wizytę więc chyba nie wyjechała.:confused:

SIERPIEŃ

19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
19: kate_p7 - I wysoka beta !!

20: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Mimozama - punkcja
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: Migotka25 - wizyta serduszkowa
22: solostar29 - wysoka beta !!
22: kate_p7 - II wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

mi mi bardzo ładna beta ;-)

anulla28 ja mam jutro bete ale to dopiero będzie 3dpt, 4-dniowych czlowiekow , wiec nic na pewno się nie wyjasni ;-( dopiero w piątek może cos się ruszy bo to będzie już 6dpt, ale i tak wcześnie...już jakieś dołki łapie, a tu trzeba dac czasowi czas;-P mam 1000 myśli na minutę od 'uda się bo czemu nie.." po " ten jeden zarodeczek to dobry był drugi słabiutki, żadne nie były suuuper , wiec się nie uda" ;-(

dorotav a po co posiew, my nic takiego nie roblismy??:szok:

kate_p7, w mojej klinice przed stymulacją bądź crio-transferem muszę zrobić posiew z kanału szyjki macicy na bakterie tlenowe i beztlenowe no i tydzień temu dostałam wynik z jakimiś eterokokami :angry: dostałam antybiotyk, dlatego też pisałam wcześniej że nie wiadomo czy w ogóle we wrześniu będzie stymulacja, bo jak antybiotyk nie da rady to wszystko się przesunie. No ale wracając do badania moczu, to dzwoniłam do lek.rodzinnego i on zalecił by przebadać też męża, zrobić posiew, przy okazji zrobiłam tez swój.

a ja źle spojrzałam, nie te daty :-p

mi mi, gratuluję przyrostu:) jak najbardziej ok:)
kate, dużo dziewczyn miało słabiutkie zarodki i się udawało. Kasik miała 1BB i P8B i sie udało, także bądź dobrej myśli. No jutro nie ma co zwracać uwagę na betę. W 6dpt coś się wyjaśni, no ale trzeba czekać do ostatniej weryfikacji. Trzymamy kciuki za wysoką betę:)

Anullau jakiego lekarza byłam w invikcie? dobre bo tam tyle gęb poznałam, ze az awanture rozkrecilam żeby wrocic do mojego prowadzącego;-P wiec zaczęłam od pani dr Flisiak(nie pracuje już), potem dr Kunicki i dr Pałaszewski a na końcu Nauberg i teraz weryfikacje sa z następnymi trzema;-) uroczo, nieprawdaż?

dorotav kurcze ja przed transferem nic nie miałam zadnych wymazów, nic...czy mam się martwic??

Kate o matko sami nieznani mi lekarze ;-) ale może dlatego że ja z rządówki, to inni lekarze prowadzą. A myślałam, że prywatnie to chociaż jeden lekarz prowadzi. Więc tam wszystkie pacjentki tak samo traktują. Ja byłam u lekarza, to nie dość, że nie wiedziała kiedy przyjmuje, to jeszcze nie dała mi skierowania na badania estradiolu i progesteronu. Więc mam nadzieję, że na piątek mi przygotują i zostawią w rejestracji.
Ja też nie miałam skierowania na różnego takiego typu badania - chyba ta klinika tego nie preferuje.

reklama
anulla oni tam maja taki bałagan, chociaż panie w rejestracji sa miłe;-P a najgorsze to ze ja komórki mam tam zamrozone to nawet kliniki zmienić nie mogę;-( chociaż alternatywy i tak nie ma,bo wszędzie tak samo;-( oby nie trzeba było wracać tam ;-) Widzę że ty teraz do transferu się szykujesz jednego szczęśliwca? już przyjmujesz jakieś leki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry