reklama

Kto po in vitro?

Kate ja mam cykl sztuczny, czyli biorę estrofem i pewnie od soboty luteinę, bo na 28.08 mam transfer blastusia. No ja do kolejnej stymulacji jakby co podejdę jeszcze raz w Invikcie, ale ostatnia próba jakby była potrzebna, to zmienię klinikę. Bo nie zamierzam być prowadzona przez 10 lekarzy i mam nadzieję, że podczas stymulacji uda mi się jednak być u jednego lekarza.

reklama
Dziewczynki ja tak na szybko.... pisze z tel... wczoraj do poludnia zaczelam plamic na czerwono, przerazilam sie, wzielam mojego i od razu pojechalismy do szpitala na IP i jestem w szpitalu na obserwacji...mialam robione badania m.in morfologia, mocz, progesteron, estradiol, bete oraz USG.. Na USG 2 zarodki z serduszkami, jeden zarodek ma 0,42 cm a drugi 0,46 cm oraz krwiak z ktorego prawdopodobnie poleciala krew... leze plackiem i biore leki... progesteron 80,2 a estradiol 1970, beta z 27 dpt z wczoraj powyzej 47 tys - tak mowil lekarz, chyba ze ja zle zrozumialam lekarza.. ale to sie dowiem jutro... dziewczyny strasznie sie boje.... :-(

Olusia, na pewno będzie dobrze, krwiak się oczyści, maluchom nic nie będzie są silne. Przypomnij sobie naszą Jogo, też miała krwiaka, wyleżała go a teraz szykuje się do porodu. Wyniki prg i bety super. Trzymaj się i bądź dzielna, myśl pozytywnie. Trzymam kciuki.

Olusia trzymaj się. Maluchy dadzą radę. Krwiaczek się oczyści i będzie wszystko dobrze. Jesteś w szpitalu to najważniejsze, to zajmą się Tobą i maluszkami. Beta i wyniki są ok, więc odpoczniesz i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki za kropeczki i nie denerwuj się. Trzymam kciuki za Was :tak:

Olusia będzie wszystko dobrze, wyniki są ok, a krwiaczki niestety się zdarzają ale jak piszą dziewczyny niejedna dała radę krwiaczkowi. Maluszkom biją serduszka. To musi być piękny widok. Krwiaczka pokonasz, a my będziemy trzymać za Ciebie i dzieciaczki bardzo mocno kciuki.

mi mi gratuluję przyrostu

Dorota super, że nie ma tych wstrętnych bakterii. Czy to oznacza, że teraz już bedziesz mogła podejść do stymulacji?

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia wierze, ze sie wystraszylas ale jestes pod opieka, wyniki bardzo dobre wiec krwiak sie oczysci i bedziesz sie rozkoszowac nudna ciaza :)

mimi beta super, wystarczy jak przyrasta 66% co 48 godzin a u Ciebie wiecej wiec jest baaaardzo dobrze :)

Anulla kate jest chyba z warszawskiej Invicty, nie z gdanskiej ;) Co do progesteronu to ja pierwszy robilam juz 2 dpt bo wyjezdzalam na 5 dni i chcialam sprawdzic czy dolozyc lutki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry