reklama

Kto po in vitro?

Olusia kochana lez i lez ile się da . Jak może pamiętasz ja dostałam krwotoku dokładnie tak jak ty w 6 tyg , diagnoza 6 cm krwiak i mogłam poronic przy kaszlnieciu. Walczyłam jak mogłam czyli leżąc przez kolejne 6 tyg a potem jeszcze kilkanaście tyg życia emeryta i jak widzisz wszystko dobrze się skończyło :) u ciebie tez tak będzie , teraz się przemęczysz ale potem będzie już ze zgoreczki

dorotav mam nadzieje ze antybiotyk szybko zadziała i stymulka się nie przesunie . My już tam z dziewczynami powoli zwalniany miejsca w kalendarzu dla nowych ciezaroweczek .

reklama
Olusia trzymam kciuki z ciebie i twoje kropki:) serducha bija wiec na pewno wszystko bedzie dobrz

Mimi gratuluje przyrostu

Dorota super ze wasze wyniki sa ok. Mam nadzieje ze teraz nie bedzie obsuwy i wreszcie zaczniesz walke od kolejnego cyklu :)

A ja czekam na @ i nic :( powinna byc wczoraj....Chce ustalic termin na histero bo w przyszlym tyg mam wyjazd firmowy 28,29 sierpnia i nie wiem czy dam rade. Jaj czlowiek czeka to zawsze sie spoznia !!!

Trzymam za was kciuki i zycze dnia wypelnionego tylko milymi wiadomosciami :)

Jeszcze się nie ciesze, tej najważniejszej bakterii nie sprawdzałam, dopiero kończe antybiotyk, muszę znowu zrobić wymaz z szyjki więc zobaczymy co dr powie 29 sierpnia.
Miłego dnia Kobietki :-)

dziewczyny a ta beta nie zaszybko mi przyrasta... da się ocenic czy dwa kropki się zagniezdzily przez bete takie pytanie trochę głupie :)))

OLUSIA kochana ty się trzymaj my jesteśmy z toba będzie wszystko dobrze i myśl pozytywnie... nie denerwuj się... bija serduszka to najważniejsze :)))

a skat się takie swinstwa biora jak te krwiaki...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki

Olusia - Właśnie doczytałam że jesteś w szpitalu. Nic się nie martw wszystko będzie dobrze. Stres nic nie pomorze więc postaraj się nie denerwować chociaż wiem , że to bardzo trudne. Wyleżysz tego krwiaka i będzie wszystko ok. :-)

Dorota
- Na pewno pozbędziesz się dziadostwa. Nie ma innej opcji. Przecież nie możemy mieć ciągle pod górę.

mi mi - Betka bardzo ładna. I proszę sobie niczego nie wkręcać. Zrozumiano.;-)

reklama
po pierwszej weryfikacji bhcg 3,2 E2 1730 i PRG 56,35, kurcze w glebi ducha robie sobie nadzieje ze ta beta to dlatego ze cos się dzieje, a nie przez zastrzyk , glupi mózg :no::wściekła/y:, powrót do rzeczywistości już! sama siebie nawołuje, ale ciężko tak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry