• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gin powiedziala dzisia ze gonapeptyl bierze sie rano. Dalej co drugi dzien jak wczesniej a menopur codziennie nawet po 21 moge wstrzyknac.
dzieki Andzia :-). Mam jakis kiepski dzien, a raczej popoludnie.

Dziewczynki a jak całe to przygotowanie do punkcji i sama punkcja będzie wyglądać dowiem się wszystkiego jutro pewnie ale chyba nie zasnę z tego przejęcia i bólu jajcorów, a pracują na najwyższych obrotach... swoją drogą jak wy dawałyście radę z ilościami większymi jak 10 sztuk? Bo ja przy tej małej ilości wysiadam:szok:

Andzia ja rano brałam Gonapeptyl popołudniu Menopur z Gonalem. tak miałam wypisane przez Profesora.

Mimozama właśnie widzę że generalnie wszystkie dziewczyny piszą, że właśnie w taki sposób biorą menopur i geno więc zastanawiam się dlaczego u mnie tak... inaczej, ale miejmy nadzieję że mój lekarz wie co robi i jest ok ;-)
Trzymam kciuki za Twoją punkcje, aby uwolnili Cię i wyhodowali piękne zarodki :-)

reklama
Agulla wizytę mam w poniedziałek. Ja badanie genetyczne robiłam w Zabrzu kariotyp na nfz, mutacje MTHFR płaciłam ale teraz chyba jest za darmo, byłam prawie 1,5 roku temu i nie było kolejek niecały miesiąc czekałam na wizytę teraz nie wiem jak to wygląda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry