Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gin powiedziala dzisia ze gonapeptyl bierze sie rano. Dalej co drugi dzien jak wczesniej a menopur codziennie nawet po 21 moge wstrzyknac.
dzieki Andzia :-). Mam jakis kiepski dzien, a raczej popoludnie.
Dziewczynki a jak całe to przygotowanie do punkcji i sama punkcja będzie wyglądać dowiem się wszystkiego jutro pewnie ale chyba nie zasnę z tego przejęcia i bólu jajcorów, a pracują na najwyższych obrotach... swoją drogą jak wy dawałyście radę z ilościami większymi jak 10 sztuk? Bo ja przy tej małej ilości wysiadam
Andzia ja rano brałam Gonapeptyl popołudniu Menopur z Gonalem. tak miałam wypisane przez Profesora.
Mimozama właśnie widzę że generalnie wszystkie dziewczyny piszą, że właśnie w taki sposób biorą menopur i geno więc zastanawiam się dlaczego u mnie tak... inaczej, ale miejmy nadzieję że mój lekarz wie co robi i jest ok ;-)
Trzymam kciuki za Twoją punkcje, aby uwolnili Cię i wyhodowali piękne zarodki :-)
Agulla wizytę mam w poniedziałek. Ja badanie genetyczne robiłam w Zabrzu kariotyp na nfz, mutacje MTHFR płaciłam ale teraz chyba jest za darmo, byłam prawie 1,5 roku temu i nie było kolejek niecały miesiąc czekałam na wizytę teraz nie wiem jak to wygląda.