Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no dobrze powiedzial... ale podejscie IVF na naturalnym oznacza ze nie chcesz miec stymulki tylko liczysz na to, ze ten 1 pecherzyk co ma sie zaplodni i przyjmie. Naturalny cykl nie oznacza podejscie na mrozakach - to inna bajka.

tak sobie poczytałam na ulotkach i pomyślałam, że nie stanie się tragedia ale wolałam Ciebie Nasz Amatorku Doktorku, delikatnie spytać, dziękuje za szybkie uspokojenie mojej osóbki. nigdy w życiu nie stało mi się coś takiego w tak ważnej sprawie, chyba migrena którą już drugi dzień przez tą pierniczoną pogodę mam mi zaszkodziła, brrrnie, nic se nie napierniczylas. stymulka mozna zaczac w kazdym dniu po @. wazne tez zebys byla na tym Pokolo 14 dni przed stymulka, ale jak to bedzie 13 zamiast 14 to nic sie nie dzieje.... spoko.
a na migrene pij kawejak ci sie tylko zakole w oku robi (allbo inne badziewie wzrokowe) - napij sie kawy. dosc czesto pomaga, i albo eliminuje nadejscie bolu, albo chociaz go zmniejsza