Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no dobrze powiedzial... ale podejscie IVF na naturalnym oznacza ze nie chcesz miec stymulki tylko liczysz na to, ze ten 1 pecherzyk co ma sie zaplodni i przyjmie. Naturalny cykl nie oznacza podejscie na mrozakach - to inna bajka.

tak sobie poczytałam na ulotkach i pomyślałam, że nie stanie się tragedia ale wolałam Ciebie Nasz Amatorku Doktorku, delikatnie spytać, dziękuje za szybkie uspokojenie mojej osóbki. nigdy w życiu nie stało mi się coś takiego w tak ważnej sprawie, chyba migrena którą już drugi dzień przez tą pierniczoną pogodę mam mi zaszkodziła, brrrnie, nic se nie napierniczylas. stymulka mozna zaczac w kazdym dniu po @. wazne tez zebys byla na tym Pokolo 14 dni przed stymulka, ale jak to bedzie 13 zamiast 14 to nic sie nie dzieje.... spoko.
a na migrene pij kawejak ci sie tylko zakole w oku robi (allbo inne badziewie wzrokowe) - napij sie kawy. dosc czesto pomaga, i albo eliminuje nadejscie bolu, albo chociaz go zmniejsza