reklama

Kto po in vitro?

reklama
czarny kot gratuluję, cieszę się Twoim szczęściem, bo na moim teście niestety tylko I krecha :no:. To mój 11 dpt i już żałuję że nie posłuchałam dziewczyn i zrobiłam ten test!!! Chyba zwariuje bo wynik mojej bety dopiero we wtorek
nie stresuj sie Kochana, czasami testy mijaja sie z prawda (sa negatywne mimo ciazy), zwlaszcza na poczatku. 11dpt jeszcze wczesnie i betka mogla na tyle nie przyrosnac jeszcze, ze test ja wykazuje.

eweli1982 nie steresuj sie zbytnio testem, często zawodzą a zwłaszcza we wczesnej ciąży. uspokój się i nie denerwuj więcej, to ci nie pomoże. piękny dzionek dzisiaj węce weż eMka pod rączke i na spacerek a co ma być to będzie, głowa do góry.

czarnykot ach co za wiadomość:-) choć już od kilku dni było wiadomo, że to tylko formalność too radość jest ogromna, ajajajjjjj super kochana super.ściskam mocno i całuję:)

klara82 jak twoje plamienia dzisiaj?

hej dziewczynki :) nic nie piszę ale cały czas was podczytuję i za wszystkie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
czarnykot - ależ piekne news'y z samego rana :) hurrra , kochana gratuluję z całego serca .....życzę zdrowych , udanych 9 miesięcy !!!!!

czarnykot:-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-Doj pachniały mi te twoje objawy ciążą oj pachniały
eweli1982 kochana tak jak dziewczyny mówią, 11dpt to może być jeszcze za wcześnie, więc cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziekuje Wam dziewczyny :-) Pierwszy raz w zyciu zobaczylam II kreski :-D Musze powtorzyc sikacza,bo dalej nie wierze,ze jestem w ciazy:cool2:
Myslicie ze sikacz w 13dpt jest wiarygodny? Bralam przeciez Progesteron,no ale chyba nie sfalszowal by wyniku?

Eweli1982 dziewczyny maja racje.Za szybko zrobilas test.Wiele dziewczyn robi test i nic,a potem sie okazuje,ze za dzien lub dwa beta wychodzi super.Nie zalamuj sie wiec i badz cierpliwa:tak: Poczekaj do wtorku na betke,a potem zrob drugi test:tak: Trzymam za ciebie mocno kciuki :-)

Czarnykot- gratulacje przeogromne. Jak tam w Norwegi z wizytami. Ciekawe kiedy ci każą przyjść. Pewnie tak jak mi po 30 dniach. Powodzenia, ciesz sie i sie nie denerwuje za bardzo. W każdym razie postarają sie. Trzymam kciuki.

reklama
czarny kot - wielkie gratulacje , ja tak czułam ze tak będzie :-)
eweli1982- poczekaj jak dziewczyny mówią do badania bety
Ja już po pierwszym usg , lekarz stwierdził ze szaleje i dwie drużyny piłkarskie hoduje :-) 24 pęcherzyki mi rosną w obu jajnikach , mam zmniejszoną od jutra dawkę merionalu a w środę na kolejne podglądanko :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry