reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorota ale sie ciesze jupi , w koncu zaczynasz stymulke :) a z tą refundacja leków to przeginają, każdy interpretuje po swojemu , nie daj sie walcz, mam nadzieje ze nie bedzie ci wiecej stymulacji potrzebnych , zreszta teraz to możesz miec zapładniane wszystkie komórki pamiętaj o tym! 3mam
Kciuki :)

genna, ja podchodzę prywatnie do ivf więc zawsze wszystkie zapładniam :-) oby się sprawdziło to co piszesz, żebym już więcej nie musiała podchodzić do stymulki, niech ta będzie tą ostatnią i szczęśliwą. Kłaczkujesz jeszcze ?

andzia.m, M ma rację, świetnie to powiedział :-)

Ostatnia edycja:
Andzia to wspaniala wiadomosc !! trzymam kciuki za transfer. !! :tak:

dorotav a powiedz mi jak podchodzisz prywatnie to masz leki refundwane? czy musisz przejsc stymulacje na swoj koszt duzy pierw a potem jak sie nie uda to przy ktoryms razem masz juz leki refundowane ? hmm:tak:

Dorota a to cos mi sie pomyliło myslalam ze zalapalas sie do rZądowki :P
A co do kłaczków to juz było lepiej a od środy znowu ale daje radę , tylko mięso jest fuuuuj :P w sklepie dzisiaj nie mogłam wytrzymać , teraz walczę z zaparciami i jest nieźle :) wiec jak nie urok to hmmm kłaczek lub zaparcia :) do kończą ciazy jeszcze 5 miesiący damy radę :P teraz byle do ruchów dac radę to Bede wiedziała ze obcy tam sie jakos trzyma :)

Andzia no jeden a konkretny wiec cudowne wieści :)

Ostatnia edycja:
Olusia, od 1 lipca po wejściu refundacji leków jest ona dla wszystkich i dla programu i dla komercyjnego. W zeszłym roku miałam 2 stymulacje, teraz będzie trzecia.

genna, jestem w programie in vitro z sukcesem. No to faktycznie jak nie urok to .... :tak: pewnie że dasz radę, a obcy jest silny i sobie poradzi :tak:

reklama
Dorotav dziękuję, u mnie ciąża typowo bezobjawowa :-):-) Gdyby niepotrzebne wizyty w szpitalu z plamieniami to bym nie wiedziała że w niej jestem. Znaczy teraz już wiem bo córcia daje mamusi znaki ze jest :-):-)

A refundacja leków jest dla każdej do 40lat i AHM wiekszym niz 0,7. Nie ważne czy w rzadowce czy nie. Dorota życzę powodzenia:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry