reklama

Kto po in vitro?

reklama
dlugowlosa aaa no chyba ze... a ilu dniowe mialas podane zarodki?:tak: ja tez mam ciagniecia w podbrzuszu, od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki itp, biust bardzo wrazliwy i powiekszony... :tak:

No ja ogólnie mam spore (•)(•) ale wczoraj mój m powoedzial ze jeszcze mi urosly ze on widzi ale to pewnie od leków. Miala podanego 5 dniowego blastusia. Teoretycznie powinno cos wyjść ale się boje.

Lilia, spokojnie, na razie łachudra nie przyszła, wyczekuję jej, od paru dni podbrzusze mnie boli, a wczoraj to już ledwo chodziłam trzy kroki i atak bólu, no-spa forte nie pomagała, nigdy tak nie miałam, już myślałam że wczoraj przyjdzie a jej dalej nie ma, prostaczka jedna. :angry:

jazzabell, miałam dokładnie taką samą dawkę prg jak Ty.

malaMiii, witaj na forum, ja też podchodzę prywatnie w Poznaniu tylko w invimed.

genna, kochana a w jakiej klinice robią te badania genetyczne o których pisałaś ? :-)

komóreczka, trzymaj się kochana, nie możesz się tak dołować, tego co się stało nic już nie naprawi, wyjdźcie gdzieś, może jakieś zakupy, wypad do kina, chociaż jakieś pyszne ciacho w jakieś miłej knajpce. Masz piękne komóreczki i musisz w nie wierzyć, zobaczysz dadzą radę, będą piękne zarodki i dzieciaczki z nich. W samym Poznaniu in vitro jest w klinice na Polnej, Mamimoza w niej podchodzi.

blueskye, he he po udanym transferze jak tylko zarodek się w nas wczepi powinnyśmy od raz świecić np na zielono, nie byłoby nerwów :tak:

sylla1, trzymam kciuki za betę. :tak:

Aisa79, trzymam kciuki za udane spotkanie jajeczek z chłopakami, niech się bawią ;-)

dlugowlosa, to kiedy będziesz testować ?

WRZESIEŃ

02: Jo.M. - punkcja
02: Asia_77 - wizyta

02: agulla84 - histeroskopia

03: kwiatuszekq - podglądanie pęcherzyków
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!

06: Aisa79 - udany transfer
07: Anulla28 - wysoka beta !!
08: Mimozama - wysoka beta !!
08: dlugowlosa - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

09: Blake - próba przed transferem
09: martolek - wysoka beta !!
10: andzia.m - wysoka beta !!

15: malaMiii - wizyta

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

X/XI: Komóreczka - transfer

Taka zakrecona jestem dzisiaj. Wlasnie wyslalam meza do apteki. Lutki mam 3x2 i estrofem 3x1 dopochwowo.
Dzieki dziewczynki.
Kasik do Ciebie dzwonili z invicty po punkcji w spr zarodkow?

reklama
aaaa, zapomniałam Wam napisać, dodzwoniłam się dzisiaj do departamentu refundacji leków w MZ, no i Pani potwierdziła naszą interpretację obwieszczenia a moja klinika ma nie po kolei w głowie, poprosiłam o przesłanie pisemnie odpowiedzi, tylko zajmie im to troszkę czasu nawet miesiąc !, i wtedy moja klinika może mi dać buźki wiadomo gdzie ;-) ci prawnicy to jacyś niedouczeni są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry