reklama

Kto po in vitro?

Mimozama wiem ze dzisiaj to nic cie nie pocieszy ale ja za pierwszym razem po podaniu 2zarodkow 3dniowych tez nie miałam po kogo wracać i musiała zaczynać wszystko od początku a cEkalam od września do maja i udało sie za drugim podejściem , pamiętaj in vitro daje 30% szans ze sie uda wiec niewiele a tyle musimy przejść !! Kochana 3maj sie !!!!

reklama
Genna, no właśnie ja nie wiem - takie podstawowe pytanie:P Jeśli się zdecyduję to przed 6 rano, bo tak wstaję. Byłby fajny prezent w dniu urodzin męża :zawstydzona/y:
Mimozama, nie rezygnuj, bo nie masz mrozaczków. Dziewczyny też nie miały i mimo wszystko walka im się opłaciła:) Jeśli zdecydujesz się zrobić ponownie betę, to oczywiście trzymam kciuki.

Mimozama powtórka bety to podstawa, mi dr zalecił 12 dpt a ja pierwsza robiłam 10.

Anulla ja tez robiłam sikacza w dniu urodzin M ale oczywiście nie wyszedł , tego samego dnia pojechaliśmy na bete do szpitala bo to niedziela była a ona juz wyszla :) zatem Kciukaski &&&&&&&

ja nie zrobię bety w dniu sikacza, bo wolę jednak 10 lub 11 dnia. W sumie mam mieszane uczucia co do wyniku. Wydaje mi się, że nic z tego, ale nie chcę negatywnie się nastawiać. Zobaczymy co będzie. Taki prezent byłby najpiękniejszy na świecie, no ale czas pokaże :)

reklama
8dpt. Może już coś będzie - jakiś chociaż cień nadziei :sorry:

Mimozama, rozumiemy Cię, bo każda porażka boli. Wiem, że to trudne i tracisz nadzieję, ale wypłacz się, będzie Ci lżej i wtedy "rozum dojdzie do głosu" - tak było u mnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry