reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotav oby dni do wysokiej bety minęły Ci jak najszybciej :tak: Ostatnio pytałam doktorka jak powinnam brać acesan (odpowiednik acardu) a jak clexane i powiedział, że to nie ma znaczenia, acesan podobno utrzymuje się 7 dni w organiźmie więc nawet jak będzie się brało jednocześnie to nie będzie problem. Jak brałam 2 acesany dziennie to jeden brałam po śniadaniu (około godz 10), drugi po kolacji (około godz 19-tej) a clexane około godz 22/23. Teraz biorę już tylko jeden więc biorę po śniadaniu a clexane przed snem, czyli około godz 23.

DOROTAV czytam Was często, ale nie za bardzo się udzielam :-( ja czuje się dobrze za godzine mam wizyte połówkową i zobaczę ile moja córcia urosła :-) Trzymam kciuki żeby dzieciątka zostały z Tobą na 9 miesięcy, a dni do bety szybko minęły :-)

reklama
Dorotko to super ze juz w 3 trojpaku... teraz trzymam kciuki do pozytywnej bety !! ja biore rano aspiryn cardio a wieczorem fragmin....:tak:

Aisa super beta ! gratuluje mamusiu :tak: kiedy wizyta?

Zaczynam sie co raz gorzej czuc...
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry