reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam,
Jo.M. trzymam kciuk za wielką pozytywna betę!

Luize, Olga29 - wracajcie zaciążone. Powodzenia :tak:

lisska jakie badania robisz?

Anulla jak u Ciebie dzisiaj? Będzie wszystko dobrze. A lekarka wstrętna baba. Jak by sie czuła gdyby cos takiego ją spotkało. Zero empatii, współczuje jej pacjentom.

Ja mam nastrój kiepski, wczoraj byłam taka wkurzona, ze melisy sobie zrobiłam na uspokojenie i dzisiaj tez juz piję. Siedze w pracy i zastanawiam sie jak wytrzymam do 15. Nie mam najmniejszej ochoty tu siedzieć. Pracę mam mega spokojną, bezstresową a mimo to mnie wkurza.

Dziewczyny jak się liczy wiek ciąży od transferu 5 dniowego zarodka?

JoM za Ciebie dzisiaj MEGA KCIUKI :tak::tak::tak:

Aisa tu masz fajny kalkulator ciąży: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination

Ja wariuję od rana :zawstydzona/y: obudziłam się z dziwnym odczuciem, że nie jestem już w ciąży, nie wiem czy coś mi się śniło czy co ale nie mogę dojść do siebie. Od kilku dni zmalał mi brzuch, dopinam się już w spodniach i żyły na piersiach zmalały, piersi też, zmalał też apetyt. Jak ja dotrwam do czwartku, chyba zwariuję
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif

Ostatnia edycja:
aisa79, mase tych badan było ale już oddałam karteczke i nie pamiętam. Min ureo,glukoza,toxo,tsh,morfologia, przeciwciała, listeria,badanie moczu i wiele innych. A ciąże to chyba od dnia punkcji powinno się liczyć bo wtedy było zapłodnienie- tak mi się wydaje. I chyba należy odjąć 2 tyg od dnia punkcji.

Ostatnia edycja:
Dzięki Kasik. Co do Twoich myśli. Wydaje mi się, ze to są takie schizy przedwizytowe. Raczej to normalne bo chcesz, żeby było wszystko w porządku (I JEST!!!), a umysł robi sobie jakieś żarty i wciska kity. Kasik Twój ciążowy brzuszek dopiero sobie wyjdzie, sama wcześniej pisałaś, że ten jest spożywczy, więc to normalne, że teraz jest mniejszy. Często są wzdęcia. Ja tez mam cały czas wzdęty brzuch bo niemożliwe, że będąc na początku miałabym brzuch jak w piątym msc :-). Nie denerwuj się, bo kropek czuje stresik ;-) Dla pocieszenia powiem Ci, ze jak we wtorek czekałam na wynik bety i długo go nie było to wkręcałam sobie, ze pewnie spadła tylko nie chcą mnie denerwować i dlatego jeszcze nie wstawiają wyniku na stronę - to przecież absurdalne, ale takie myśli miałam. Jutro mam wizytę i tez będę świrować :-)
To sie rozpisałam :tak:

Lisska no to cały zestaw badań ciażowych dostałaś. Trzymam kciuki, żeby badania były idealne :tak:

Dziewczyny ja robilam kariotypy w Łodzi na Nfz
czekałam 2,5miesiaca najkrócej z okolicy bo w Poznaniu kazali mi czekac okolo6mies
prywatnie to koszt 350-450zł od osoby
krew i wywiad na 1wizycie
po miesiacu wyniki kariotypow +jeszcze kilka tyg meza azf

dziewczyny udanych transferów.
Jo.M - kciuki za mega wysoką betę. :tak:

Aisa, u mnie dziś lepiej. Może dlatego, że ciągle leżę. Mam brązowe plamienia, ale nie tak mocne. Mam nadzieję, że do środy wytrzymam:) Jutro robię betę, więc mam nadzieję, ze będzie 5-cyfrowa. Kiedy masz teraz wizytę u lekarza? Zapisałaś się do kliniki? - a już doczytałam, że jutro :)
No i jem za dwóch :-( jak tak dalej pójdzie to przytyję z 30kg :(

liskka, a to dostałaś skierowanie na badania od swojego gin, czy z kliniki? ja jeszcze nie dostałam żadnego skierowania na badania, nawet podstawowe.

Ostatnia edycja:
Kasik pewnie musiałaś mieć zły sen ale jak dla mnie to dobra wróżba. Może to śmieszne ale ja wierzę w sny. U mnie są odwrotne.... Zawsze jak czekam na betę i przyśni mi się że jestem w ciąży to już wiem że nic z tego. A jak byłam rzeczywiście w ciąży to nic mi się nie śniło. A ostatnio śniło mi się ze pani z laboratorium przyszła osobiście mi pogratulować wysokiej bety.... Cóż w realu była najwyższą 2,54.....
Wiec łapek do góry wszystko będzie ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry