Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgłaszam się z wynikiem betki
Beta HCG total w 14 dpt 104.02!!!!!!
a w poniedziałek było 23.22 więc przyrost ogromniasty!!!
Tak się cieszę, bo wreszcie sie troszkę uspokoiłam
wszystkim ogromne dzięki za kciuki i wsparcie w chwilach zwątpienia![]()
super eweli!!!!! moje gratki :-):-):-) Miałas podane dwa zarodki czy jeden?
eweli i czarny kot dbajcie o siebie i Wasze maleństwa dziewczyny . Ja dopiero zacznę schizować :-)Wczoraj 8dc byłam na kolejnym kontrolnym usg i badaniu estradiolu oraz progesteronu. Pozostało 20 pęcherzyków wielkości 15-17 mm , kolejne dawki merionalu ponownie obniżone.Endo 9 mm i śluz. Lekarz martwi się u mnie wysokim prawdopodobieństwem hiper i kazał mi się dwa razy dziennie ważyć i zapisywać wagę . Na razie rano niższa a wieczorem troszkę wyższa ale to chyba normalne , dzisiaj znowu rano spadła waga więc jest ok. Piję dużo wody i liczę ile razy chodzę do wc ( dochodzi do 15 razy na dobe ) . Estradiol na wczorajszy dzień miałam 2456 a progesteron 0,8 . Doktorkowi podobają się te wyniki . Jutro znowu jadę na usg kontrolne i wszystkie badania potrzebne przed punkcją . Jutro wieczorem zastrzyk na pęknięcie a w niedzielę rano punkcja. jeśli chodzi o fizyczne odczucia , to jajniki cały czas bolą , ale to chyba normalne przy takiej ilości pęcherzyków. Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny bardzo cieplutko , udanego wiosennego dnia życzę. Monika