Olusia suuuuper dziewczynka yupi! to marzenie moje i mojego męża ;-) ale jeszcze nam nie dane jest;-P
Tola a te antyki to początek protokołu długiego? czy na torbielki? bo jak na torbielki to pomoże na pewno i szybko będzie po wszystkim;-) tylko co ty biedna zrobisz bez nich, czy nie będziesz się czuła taka samotna;-P
aisa77 wyniki za 14 dni, może jak wyniki przyjdą to i @, a co mi tam cykl 51 dni co to dla mnie;-)
co do urea i tego PCR chciałam zrobić wymaz metoda PCR i zgodnie zostało mi podpowiedziane żeby zrobić wymaz na jakimś podłożu....jeżeli cokolwiek wyjdzie w tym wymazie bo on wykrywa urea i myco to wtedy się szuka jakie myco czy ureo już konkretnie. Potem przeleczeniu robi się PCR bo jest tak zwane okienko serologiczne, wiec co klinika to praktyka;-) przetestujemy i zobaczymy;-)
Ladygodiva czytałam kiedyś na forum embriologicznym ze jak nie ma temperatury tylko katarek i kaszel to nic się nie dzieje złego, gorzej z przeprowadzeniem transferu ;-( bo jak kaszlesz czy kichasz to utrudniasz doktorkowi robote, poza tym do transferu duuuzo czasu, herbatka z maliną, czosneczek i do łóżeczka ;-)
dortoka jak dzisiaj poranek mamusiu?
aisa79 jak nastroje? jak maleństwa?