reklama

Kto po in vitro?

reklama
zaczął się nowy tydzień i ja tez ide do lekarza;-( dzisiaj 40 dzień cyklu i nic wyczytałam ze stymu może powodować wczesną menopause u nie których;-( ale to w moim wieku tez?? i czy to da się cofnąć? bo ponoc endometrium zanika, czy to jakies skrajne przypadki?? kurcze ide do mojego gina a nie ufam mu za grosz, już tyle spiepszyl i nawet się nie przyznal;-(

migotka ten caly ivf to zloty biznes, ale co zrobić;-( mamy inne wyjście...był czas przywyknąć;-P trzymam kciuki za wizyte, ja mam już jakas traume jak wchodzę do tej mojej kliniki a to dopiero 1ivf..słabeusz ze mnie;-(

Kate_p7 dziękuję za słowa otuchy :)
U lekarza byłam ale jak myślałam moja lekarka jutro będzie lub w środę.
Co do endo i wcześniejszej menopauzy to się Kochana nie denerwuj. O to samo pytałam moją lekarke w klinice. Bo 36 lat miałam i obawy przed wczesną meno po stymulce ( też to gdzieś wyczytałam.)
Powiedziała że są to pojedyncze przypadki i jest ich niewiele. Ja nigdy z endo nie miałam problemu. Zawsze książkowe w danym dniu cyklu. Przynajmniej to jedno mam z głowy. Stymulka wogole na nie nie miała wpływu. Zresztą lekarka powiedziała że nawet gdyby coś to sobie z tym poradzimy :)
Więc łepek do góry i proszę bez czarnowidztwa :)

Kochane trzymam kciuki za Was dzisiaj

Dziewczyny, ja nieustająco trzymam kciuki.
Lilu :-(

Czy podczas stymulacji mogę zrobić RTG klatki piersiowej? Prawdopodobnie kiedy będę stymulowana będę miała badania okresowe. Czy to aby bezpieczne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry