reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorotka bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost bety. Musi być duża !!!

Ladygodiva dzisiaj Twój dzień, będziesz w ciąży. Trzymam kciuki za zameldowanie sie maluszka w brzuchu :tak:

Kasik, Migotka powodzenia na wizytach :tak:

Mavi w Invikcie na NFZ tak niestety jest, ze trzeba oddzielnej wizyty, żeby dostać skierowanie. Tak rozlicza ich NFZ i dlatego nie można dostać od razu skerowania na kariotypy i mutacje bo NFZ się będzie czepiał. Ja tez podchodziłam do badań w ten sposób.

Agi fajnie, ze wróciłaś. Masz plan B i wolę do ponownej walki a to juz dużo.

Mam duży stres przed wizyta dzisiejszą, bardzo sie boję. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

Miłego dnia dziewczynki

yplocka1 tez sie pytalam mojej lekarki i mowila wlasnie o 8 tys za badanie zarodkow... ale ja mysle ze pierw chyba trzeba od siebie zaczac a potem dopiero zarodki.. bo moze byc tak ze cos z toba nie tak a zarodki sa np zdrowe... hmmm ciezka decyzja.... ;-)

Aisa na pewno wszystko jest dobrze... ;-)

Kasik, Migotka powodzenia na wizytach
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Dorotka trzymam kciuki !! :-)

Olusia, ze mną jest ok. Kariotypy spoko. Poprzednio jak miałam robione PGD, ale tylko 5 chorób to z 12 zarodków tylko 5 było dobrych. Pozostałe miały mutację, które odpowiadają za poronienia. Ale co z tego jak te 5 dobrych maluchów tez nie chciało zostać.

yplocka1 to faktycznie masz inaczej i zapladniaja wszystkie komorki... niz w rzadowce... szkoda ze w rzadowce tylko mozna 6...:-(kto za duren to wymyslil... stymulujesz sie i masz komorki i polowe musisz wyrzucic albo oddac zamiast miec dla siebie..i miec duzo szans zeby podejsc do crio... itp...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry