• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorotka bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost bety. Musi być duża !!!

Ladygodiva dzisiaj Twój dzień, będziesz w ciąży. Trzymam kciuki za zameldowanie sie maluszka w brzuchu :tak:

Kasik, Migotka powodzenia na wizytach :tak:

Mavi w Invikcie na NFZ tak niestety jest, ze trzeba oddzielnej wizyty, żeby dostać skierowanie. Tak rozlicza ich NFZ i dlatego nie można dostać od razu skerowania na kariotypy i mutacje bo NFZ się będzie czepiał. Ja tez podchodziłam do badań w ten sposób.

Agi fajnie, ze wróciłaś. Masz plan B i wolę do ponownej walki a to juz dużo.

Mam duży stres przed wizyta dzisiejszą, bardzo sie boję. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

Miłego dnia dziewczynki

yplocka1 tez sie pytalam mojej lekarki i mowila wlasnie o 8 tys za badanie zarodkow... ale ja mysle ze pierw chyba trzeba od siebie zaczac a potem dopiero zarodki.. bo moze byc tak ze cos z toba nie tak a zarodki sa np zdrowe... hmmm ciezka decyzja.... ;-)

Aisa na pewno wszystko jest dobrze... ;-)

Kasik, Migotka powodzenia na wizytach
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Dorotka trzymam kciuki !! :-)

Olusia, ze mną jest ok. Kariotypy spoko. Poprzednio jak miałam robione PGD, ale tylko 5 chorób to z 12 zarodków tylko 5 było dobrych. Pozostałe miały mutację, które odpowiadają za poronienia. Ale co z tego jak te 5 dobrych maluchów tez nie chciało zostać.

yplocka1 to faktycznie masz inaczej i zapladniaja wszystkie komorki... niz w rzadowce... szkoda ze w rzadowce tylko mozna 6...:-(kto za duren to wymyslil... stymulujesz sie i masz komorki i polowe musisz wyrzucic albo oddac zamiast miec dla siebie..i miec duzo szans zeby podejsc do crio... itp...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry