Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bziumelka, tak w poniedziałek pierwsze usg i będzie to 24dt, tylko jak ta beta tak wolno rośnie to wg obliczeń nie będzie jeszcze 1000 więc pęcherzyk jeszcze chyba nie będzie widoczny ?
kasik36, super wyniki, gratuluję, teraz to już spokojnie do rozwiązania.
yplocka gratuluję pierwszego plasterka anty, teraz już szybko zleci, trzymam za Ciebie kciuki
Dorota ja wierze w Twoje leniwe dziecko
Kasik super, że wszystko jest w porządku. Strach ma wielkie oczy, ale mnie to też czeka, więc doskonale rozumiem wszystkie stresy
Ja po wizycie. Mam kartę ciąży, kilka badań do zrobienia bo część przeszła mi z Invikty. Dostałam skierowanie na badanie prenatalne w 13 tyg i mam je zrobić w invikcie. Poza tym nie miałam USG bo miałam tydzień temu i za dwa tyg mam przyjść na USG czyli 21.10. Kolejna wizyta 5 listopada. Miałam badanie na samolocie, szyjka ok i macica wielkościowo to 7 - 8 tc. Mam się cieszyć ciążą bo wszystko jest ok. Koniecznie mam iść do endokrynologa.
Dorota, szkoda, że dalej się musisz stresować. Kropek daje się we znaki już od początku Trzymam kciuki żeby na wizycie był widoczny pęcherzyk, bo beta pewnie wzrośnie dużo i będzie już coś widać Trzymam kciuki.
dorotav całkiem niedawno jakaś dziewczyna( nie pamiętam niku )pisała że miała taką sytuacje że bete miała bardzo niską słaby przyrost i same problemy a jednak się udało i jej szczęście o imieniu Filipek przeszło na świat więc kochana głowa do góry !!!!!!!!!!!!
Dorotav: masz ksiazkowy przyrost ostatniej bety. Ten nizszy ksiazkowy ale jest prawidlowy. Nie martw sie za duzo bo jest dobrze. Wiem ze kazdy chce miec 100% zeby byc bardziej spokojnym ale tak jak 100% zadnej pewnosci nie daje ze bedzie wsio dobrze, tak nizsze przyrosty bardzo czesto sa ok.... Trzymam kciuki zeby juz pecherzyk byl na wizycie