reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bziumelka, tak w poniedziałek pierwsze usg i będzie to 24dt, tylko jak ta beta tak wolno rośnie to wg obliczeń nie będzie jeszcze 1000 więc pęcherzyk jeszcze chyba nie będzie widoczny ?

kasik36, super wyniki, gratuluję, teraz to już spokojnie do rozwiązania. :tak:

yplocka gratuluję pierwszego plasterka anty, teraz już szybko zleci, trzymam za Ciebie kciuki

Dorota ja wierze w Twoje leniwe dziecko :tak:

Kasik super, że wszystko jest w porządku. Strach ma wielkie oczy, ale mnie to też czeka, więc doskonale rozumiem wszystkie stresy :tak:

Ja po wizycie. Mam kartę ciąży, kilka badań do zrobienia bo część przeszła mi z Invikty. Dostałam skierowanie na badanie prenatalne w 13 tyg i mam je zrobić w invikcie. Poza tym nie miałam USG bo miałam tydzień temu i za dwa tyg mam przyjść na USG czyli 21.10. Kolejna wizyta 5 listopada. Miałam badanie na samolocie, szyjka ok i macica wielkościowo to 7 - 8 tc. Mam się cieszyć ciążą bo wszystko jest ok. Koniecznie mam iść do endokrynologa.

Dorota, szkoda, że dalej się musisz stresować. Kropek daje się we znaki już od początku:) Trzymam kciuki żeby na wizycie był widoczny pęcherzyk, bo beta pewnie wzrośnie dużo i będzie już coś widać:) Trzymam kciuki.

dorotav całkiem niedawno jakaś dziewczyna( nie pamiętam niku )pisała że miała taką sytuacje że bete miała bardzo niską słaby przyrost i same problemy a jednak się udało i jej szczęście o imieniu Filipek przeszło na świat więc kochana głowa do góry !!!!!!!!!!!!

reklama
Dorotav: masz ksiazkowy przyrost ostatniej bety. Ten nizszy ksiazkowy ale jest prawidlowy. Nie martw sie za duzo bo jest dobrze. Wiem ze kazdy chce miec 100% zeby byc bardziej spokojnym ale tak jak 100% zadnej pewnosci nie daje ze bedzie wsio dobrze, tak nizsze przyrosty bardzo czesto sa ok.... Trzymam kciuki zeby juz pecherzyk byl na wizycie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry