reklama

Kto po in vitro?

Aisa kochana a gdzie masz suwaczek? ktory to twoj tydzien?:tak: jak sie czujesz? - wyslalam tobie PW

Ja tak samo jak Liskka bede chyba maluszki ogladac co 2 tyg albo co 3... :tak: teraz mam w piatek wizyte a wczesniej mialam 2 tyg i mialam usg prenatalne...

reklama
sakatynka - nie przeszkadza mi jego "luz", grunt, żeby był kompetentny. W sumie odpowiadał na pytania, ale i tak muszę przywyknąć, bo do tej pory chodziłam do bardziej "sztywnych" lekarzy, no i to była póki co 1 wizyta. Ale ja i mąż mamy ogólnie dobre odczucia. Ty z tym lekarzem już więcej "przeszlaś" i jesteś zadowolona?

Hess - czasami w ramach programu rządowego przyjmuje inny lekarz - bo ważne, żeby wizyty odbywały się w określonych dniach a określonego lekarza nie ma w tym dniu. Więc miałam styczność z pozostałymi i Pałaszewski zdecydowanie bardziej mi się podoba. I jest taki bardzo pozytywny, a to pomaga. Poza tym moja jedna koleżanka już po wizytach u niego jest w 3. miesiącu, ale z nią nie mogę rozmawiać o tym, bo nie przyznaje się, że to ciąża z in vitro (ale wygadał się jej mąż :cool2:).
Jak na razie prowadzi mnie dobrze, bo wyniki są ok, maksymalna liczba wyhodowanych komórek, zapłodnione i rozwinięte 5 na 6, więc jest dobrze. Zobaczymy co będzie dalej, jutro mam pierwszą weryfikację, ale to chyba tylko kontrolnie.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma tu na dodatek problemy z tarczycą? Nie wiem, czy już jutro podczas pobierania krwi sprawdzić też TSH, żeby jakby co mieć pod kontrolą?
A na co ten ananas ma tak naprawdę zadziałać? Jak coś to mężuś kupi jeszcze dzisiaj, podobnie jak olej lniany :) bo ja siedzę w domu, po relanium wolę się nie ruszać, bo nie ręczę za siebie :D:sorry2::sorry2:

Cieszę się bardzo, że Was znalazłam, naprawdę w kupie raźniej. Mężowi mogę się wypłakać, ale on mi nic nie poradzi ani nie podpowie....

sakatynka - ja mam niedoczynność, biorę Euthyrox 75mg na przemian z 100mg, no ale nie wiem co i jak, bo to mój początek drogi :)

Już nie mogę się doczekać co u mnie będzie się działo :)

Yplocka, przykro mi :sorry:
A pamiętasz, czy miałaś zrobić tylko TSH, czy również FT3 i FT4 i przeciwciała?
Ja też mam hashi ale biorę stosunkowo niedużą dawkę letroxu bo 50...
Chciałabym od razu mieć to pod kontrolą jakby co...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry