sykantka, witaj na forum, trzymam kciukole za wysoką betę. Kiedy będziesz miała trzecią weryfikację bety to od razu wpiszę Ciebie do naszego kalendarza. Olej liany możesz pić, na pewno nie zaszkodzi, co do ananasa to jemy świeży owoc, oba mają pomóc w zagnieżdżeniu i lepszym ukrwieniu macicy. Ja jestem do tej pory opuchnięta, to troszkę czasu zajmie zanim zejdzie, ale Ty się kochana przyzwyczajaj przez 9 miesięcy będziesz rosła, pij dużo wody. CO do tarczycy, to właśnie chyba wczoraj albo przedwczoraj pisałam którejś z dziewczyn by pilnowała TSH, ja przed rozpoczęciem stymulacji miałam wynik 0,67, leczę się na nią od 17 lat brałam euthyrox w dawce 75 naprzemiennie z 88 i niestety po 3 tygodniach stymulacji i brania progesteronu skoczyła mi na 21, przez tydzień brałam dawkę 100 i spadła na 17 teraz już biorę 150 i mam nadzieję że szybko spadnie, bo właśnie przez to podejrzewam że beta tak wolno przyrasta, tak więc badaj sobie co tydzień, ft4 i ft3 również.
Aisa, ja i tak farbuję włosy bez amoniaku, więc spokojna głowa.
Anulla28, no nie wiem czy w piątek będzie już serduszko, myślę że to chyba jeszcze za wcześnie, teoretycznie wg obliczeń beta dopiero będzie między 1700 a 1800, u mnie ciut wolniej przyrasta.
Migotka, jeszcze troszeczkę i wracasz po swojego pingwinka, super, już zaciskam kciukole