Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Normalnie tylko pół dnia mnie nie było, a miałam TYLE do przeczytania.
Dziewczyny, cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za kolejne dobre nowiny.
sekatynka, calineczkaa - przy okazji i ja naczytałam się jak wygląda transfer i wcześniejsze pobranie komórek w Inviccie
calineczkaa - te badania wykonujesz w naszej klinice? To na czczo musi być? Czy można zaraz po wizycie u lekarza, jeśli takie zleci?
I pytanie ogólne: jak biorę antykon. (na 21 dni), potem pewnie zastrzyki, to kiedy @ powinna się pojawić? Zaraz po zakończeniu antyk. czy jakoś inaczej? Bo przez moje PCOS to ja mam @ za każdym razem inaczej (jak dobrze pójdzie to po 29-30 dniach, a na ogół po 36-40 dniach O_0 ). W związku z tym nie wiem kiedy się mam spodziewać
Hess, okres dostaniesz po skończeniu brania tabletek, max do 4 dni;-)Tzw. miesiączka z odstawienia;-)U mnie zastrzyki weszły od 14 dnia brania tabletek, więc chyba u Ciebie też tak będzie;-)Jakbyś się trochę pośpieszyła z tą pierwszą wizytą, to jeszcze razem mogłybysmy mieć punkcje;-)
Ja po tych tabletkach mam plamienia, malutkie.
Migotka25 najlepiej jak najszybciej zacznij brać kw foliowy, b6 i b12 też koniecznie.
Kup sobie prewenit jest bez recepty koszt około 15zł. Kw foliowy wypisze ci lekarz rodzinny po refundacji koszt 2-3zł.
calineczkaa - no widzisz, tak blisko a tak daleko. Ja na poniedziałkowej wizycie będę w 12 dc, więc zobaczymy od kiedy dr każe brać mi te zastrzyki. Może Cię dogonię
calineczka - z tego co pamiętam to chyba masz problemy z jelitami, ja też. Jak idę na imprezę, a nie mogę pić z wiadomych względów to mówię, że jelita mi dokuczają i po problemie :-)
Dorotka, cieszę się bardzo, że pęcherzyk rośnie i kropek walczy. Trzymam mocno zaciśnięte kciuki za następną wizytę w piątek żebyś usłyszała ten piękny odgłos serduszka