reklama

Kto po in vitro?

Olusia, dziękuję, brzucho na dole ciągnie, cały czas śpiąca jestem, bez drzemki w ciągu dnia ani rusz, a wieczorem to głowę podpieram do 22 żeby tabsy wziąć. Byle do piątku. A i dzisiaj już nie jestem nerwowa, wyciszyłam się jakoś, może to hormony.

reklama
ciekawe co u komoreczki ?powinna miec transfer w pazdzierniku

Ale mnie wkurza teściowa, dzwoni do mnie z kamerką, a ja nie chce jej teraz ogladac ani sie jej pokazywac :wściekła/y: udaje że nie słyszę połączenia :-)

Przedstawiam mojego Zajączka. Ma 2 cm, serduszko bije 158 bpm. Na zdjęciu jest do góry nogami i pokazuje pupę. Na usg było widać jak się rusza. Wiek ciąży z usg 8t4d a wg om 9t2d, ale te kilka dni różnicy nie mają znaczenia. Jestem spokojna co najmniej do następnego usg :-D
Wszystkim staraczkom życzę takich przeżyc. Na pewno wam się uda :-)

Załączniki

• 1413991076024.jpg
    1413991076024.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 81
Aisa wspaniala wiadomosc... ale wielkoludka juz masz... !!:tak: to teraz prosimy o suwaczek..!!

liskka tez sie zastanawialam co u komoreczki bo dawno nie pisala nic... ;-)

Dorotka super ze dzis sie lepiej czujesz.. do piatku jeszcze dwa dni.. ;-) szybko zleci..

asia79, jaki maluszek cudowny! ja tez po kazdym usg jestem spokojniejsza! Kiedy masz nastepna wizyte? Tak dokladnie lekarz wyliczył wiek ciazy z usg? na kiedy masz termin?

Olusia7982, zgubiłaś suwaczek :-)

Ostatnia edycja:
Liskka, temat teściowa - temat rzeka ;-)

Aisa79, śliczny Zajączek i jak pięknie rośnie, gratuluję Rodzice :tak:

Komóreczka i dlugowlosa, nie odzywają się, ciekawe co u nich bo obie mają mieć w tym miesiącu crio.

Własnie Olusia gdzie suwaczek?
Lisska no tak usg wyliczylo wiek ciazy. Teraz wyszedl termin na 30 maja, a z om na 25 maja wychodzi i tego bede sie trzymac :-)
W ogole na poprzednim usg 30 wrzesnia jeszcze w invikcie maluch mial 5 mm a teraz 2 cm :-) 10.11 mam prenatalne a 5.11 wizyte u mojej gin z wynikami.

Dorotka tez za chwile zobaczysz w swoim brzuchu takie cudo :-)

Ostatnia edycja:
Aisa śliczne zdjęcie kropka:tak:

W su,ie zastanawiałam się wczoraj czy nie przedłuży sie przygotowanie bo po co robić badania w kierunku bakteriologii i rozpoczynać stymualcję:eek: precież jak wyjdzie bakteria to trzeba zapodać antybiotyk. Chlamydię mamy ok, ale myco i uero .... nie badaliśmy nigdy.
Nawet dobrze, bo za późno zrobiłam te badania genetyczne w invikcie, może do dwóch tyg akurat dostanę wyniki.
Chciałam jeszcze zrobić ANA:sorry: ale nie wiem czy tylko ja czy M też i od czego zaczać? Tylko zwykłe ANA? znacie może koszt?
Zapobiegawczo w klinice dostaje encorton od stymulacji i fragmin 5000 po punkcji ale skoro mam czas to może wyciągnę jakieś zakórniaki i zrobię dodatkowe badania:eek:

reklama
Aisa śliczne zdjęcie kropka. Ja jutro swojego zobaczę i już za 2 tyg prenatalne. Mój pewnie też ma 2-3cm. Myślałam, że tylko u mnie są 2 daty porodu:) Ja też mam wg om wcześniejszy termin porodu:)
GizaS, ja nie robiłam ANA, to nie pomogę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry