reklama

Kto po in vitro?

GizaS ja robiłam ostatnio ANA1 i ANA2, ale nie powiem Ci ile kosztują bo mialam je w pakiecie w opiece medycznej z pracy i nie płaciłam. Co do wyników z Invicty to pamiętajcie że 14 dni roboczych to więcej niż dwa tygodnie :)

Aisa szczerze zazdroszczę takich widoków!

reklama
Aisa - Zajączek piękniuśny :) i majowy - to wiosenny, jeden z najpiękniejszych miesięcy na rodzenie :)
A później całe lato z nowonarodzonym maluszkiem, cudo :)

A u mnie jest tak - biust boli (sprawdzam co chwila, co musi wyglądać dziwnie), brzuchol troszkę ciągnie, czasem nawet w końcu w okolicy pachwin... - to są dobre sygnały (ale mogą być spowodowane progesteronem?)
Ale dzisiejszy poranny sikacz był bladawy, co mnie zmartwiło, bo myślałam, że coś już wyjdzie...
Jutro będę się kłuła koło 8, więc wyniki będą koło 10 ale jak zwykle muszę najpierw załatwić parę spraw a dopiero potem sprawdzić, żeby nie ryczeć w ministerstwie ;) Więc jak wszystko dobrze będzie szło i będzie się szybko załatwiać, to tak ok. 12 będę sprawdzać w necie....
Kochane, proszę o mocnaśne kciukasyyyyy! :rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie dziewczyny

Aisa79 - śliczne zdjęciątko, trzymam kciuki za prawidłowy rozwój maluszka :-)

sykatynka - kciukam za III wysoką weryfikację.
Anulla28 - życzę niezapomnianych przeżyć na kolejnym spotkaniu z kropkiem :tak:

gos1512 - powodzenia na wizycie.

Dziewczyny , czy mozecie mi pomoc ?
Bede miala krotki protokol , zaczynam koniec list. poczatek grudnia -Bialystok . Moj lekarz wystawil mi recepte , ja lecze sie prywatnie bo nie mam refundacji, mieszkam w UK.
Recepta jest u mojej kolezanki , ona wykupi mi leki , czy Ktos moze wie gdzie w warszawie dostane menopur, cetroide ...czy ceny wszedzie sa podobne? Mozecie polecic jakas apteke?
Dziekuje za pomoc . Pewnie wkrotce bede sie tu wiecej udzielac :)

Cześć Andziulek, Na Emilii Plater jest apteka, gdzie są na pewno i na pewno refundowane, nie pamiętam tylko numeru domu,najwyżej później sprawdzę i Ci podam, to tak w okolicach Poznańskiej gdzieś....

reklama
Sykatynka, daj koniecznie znać jak tam wyniki
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

A ja po ciezkiej nocy, a juz bylo w miare fajnie a tu znow... masakra !!:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry